Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

2D animatie, 3D animatie en whiteboard animatie

2D, 3D of whiteboard animatie

Een 2D animatie, 3D animatie of whiteboard animatie? Je kunt de voordelen van je product natuurlijk in een glanzende brochure opnemen. En als je je klanten wilt helpen hun nieuwe apparaat te gebruiken, lever je een mooie en goed leesbare gebruiksaanwijzing mee. En je kunt proberen iemand van je standpunt te overtuigen met een groot essay. Maar laten we eerlijk zijn: dat leest toch niemand?
De tijd dat mensen de moeite nemen om een paginagrote advertentie te lezen ligt ver achter ons. De moderne klant heeft geen zin om uren te moeten gaan zitten lezen. Mensen houden niet meer van tekst. Dus moet je je boodschap toegankelijker maken. Een animatie video is daarvoor het beste middel. Of het nu gaat om een introductie van je bedrijf, een product launch, een reclamefilmpje of een tutorial, een animatiefilmpje werkt. Tenminste, als hij goed in elkaar zit.
Dat is waar een animatiebedrijf in beeld komt, een animatiebedrijf is gespecialiseerd in het maken van dergelijke video’s. Een animatiebedrijf, zoals Donker Media, gaat samen met jou aan de slag om je boodschap te vertalen naar een leuke en toegankelijke animatievideo. In een filmpje dat ongeveer een minuut duurt brengen we je verhaal terug tot de essentie. En dat op zo een manier, dat mensen je animatievideo gaan delen op Facebook.

2D en 3D animatie

2D/3D animatiefilmpjes zijn te vergelijken met tekenfilms. Je kunt hierbij kiezen uit een 2D animatie of een 3D animatie. Door gebruik te maken van relatief eenvoudige illustraties zorgen dit soort filmpjes ervoor dat de boodschap helder en krachtig overkomt.

Whiteboard animatie

Een whiteboard animatie is een animatie-video waarin de illustraties als het ware op een whiteboard worden getekend, terwijl de voice-over het verhaal vertelt. Een whiteboard animatie bevat zo min mogelijk afleiding, waardoor de aandacht van de kijker volledig op je boodschap is gericht.

Animatie bedrijf voor 2D, 3D en whiteboard?

Wil jij meer klanten bereiken met een verhaal dat beter blijft hangen? Dan is het een goed idee om een animatievideo te maken. Maak een afspraak met Donker Media om te bespreken wat er allemaal mogelijk is. We hebben ervaring met alle soorten animatie. Bovendien hebben we niet alleen vakkundige animatoren, maar we hebben ook experts op het gebied van communicatie en marketing. Samen komen we tot hele mooie ideeën. Het zal je verbazen wat er allemaal kan.

Gerelateerde artikelen

Wat kan ik doen om de autoriteit van mijn SEO website te versterken?

Leven met HSP

Kies een goede buurt voor je kinderen