Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Cloud telefonie van de Nederlandse Provider

Waarom kiezen voor cloud telefonie van de Nederlandse Provider? Simpel, omdat hosted VoIP de meeste voordelen biedt ten opzichte van ISDN voor onze klanten die moeten overstappen. Hosted VoIP biedt namelijk een groot aantal voordelen waar onze klanten zeker van kunnen genieten, vooral als het gaat om het besparen van geld! Klinkt ingewikkeld, overstappen naar cloud telefonie. Geen zorgen, de Nederlandse Provider is er om de overstap zo gemakkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Bij ons staat de klant namelijk om nummer één, en zullen we altijd streven om zakelijke telefonie zo eenvoudig mogelijk te maken. Zodat de klant er geen omkijken meer naar heeft.

De voordelen van cloud telefonie

We hebben het er dus al over gehad dat cloud telefonie een heleboel voordelen met zich meebrengt, maar wat zijn die voordelen dan? We zullen er een paar opnoemen. Een van de grootste voordelen van cloud telefonie is de hoeveelheid die bespaard kan worden. Bij hosted VoIP is het namelijk zo dat er gebeld wordt via een telefooncentrale die in de cloud zit. Wat betekent die voor u? Dat er geen dure onderhoudscontracten afgesloten hoeven worden, en er geen hoge investeringen nodig zijn! De telefooncentrale is dus gloednieuw, een heleboel nieuwe functies worden beschikbaar zoals vast-mobiel integratie én er kan flink bespaard worden op abonnementen en gesprekskosten. Als dat niet als muziek in de oren klinkt. De Nederlandse Provider regelt dit allemaal, zodat u als klant er geen omkijken meer naar heeft.

Contact opnemen met de Nederlandse Provider

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die cloud telefonie te bieden heeft? Weet u nog niet helemaal zeker of hosted VoIP de beste keuze voor uw organisatie is, of zou u graag wat meer informatie willen? Op onze website kunt u eenvoudig uit drie mogelijkheden kiezen, waarvan de eerste direct aanvragen is. Dan helpen we u eenvoudig overstappen naar VoIP. U kunt ook online de kosten berekenen, dat weet u meteen wat u te wachten staat. Tot slot zijn wij ook in staat om u telefonisch advies te geven, wanneer u graag meer informatie wilt.

Kijk voor meer informatie op https://www.denederlandseprovider.nl/cloud-telefonie/.