Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

De badkamer een make-over geven

Ben je de badkamer een beetje zat? Wil je graag de badkamer opnieuw inrichten naar jouw huidige smaak en wensen? Dan zul je vast wel eens op internet kijken voor inspiratie. Kom je er dan nog niet uit? Lees dan verder om wat inspiratie op te doen.

Het is tegenwoordig helemaal in om groen naar de badkamer te brengen. Daar bedoel ik geen groene muren mee. Dat is iets wat je zeker niet moet doen. Met groen bedoel ik planten. Zet dus een plant of een bos bloemen neer in de badkamer. Het maakt de badkamer heel vrolijk en kan de ruimte echt opleven. Neem wel planten die in vochtige ruimtes kunnen leven aangezien het flink vochtig kan worden.

De tweede tip is om andere tegels te nemen. Vervang saaie tegels door een andere kleur te gebruiken. Het is ook leuk om verschillende groottes of juiste hele verschillende tegels te nemen. Je kunt ook tegels met patronen nemen. Vloertegels voegen moet je wel af en toe schoonmaken dus neem grote tegels om dat te voorkomen. De tegels schoonmaken duurt dan niet zo lang.  Kies leuke traditionele kranen en douchekoppen om de stijl compleet te veranderen. Het geeft echt een hele andere toon aan de badkamer. Je kunt verder ook spelen met andere accessoires. Denk aan een gekke spiegel of een zeeppompje en fijne handdoeken. Wil je de sfeer nog gezelliger maken dan dat het nu al is? Dan zou je ook kaarsen neer kunnen zetten. Zeker als je een bad in de badkamer hebt is dit erg gezellig. Je hoeft ze niet per se aan te steken. Ze zien er al mooi uit en ruiken lekker. Als je de badkamer geheel gaat verbouwen is een nieuwe douche cabine een verstandige keuze. Kies er een met een glazen wand om extra luxe uit te stralen. Wel even de deur op slot doen als je gaat douchen!

https://www.voegxpert.nl/