Site en Designing
Image default
Meubels

Industriele tafelpoten van staal

Industriele tafelpoten van staal van Industriele-tafels.com

Tegenwoordig is het woord industrieel niet meer weg te denken uit de verschillende interieurstijlen. Wanneer je opzoek bent naar een nieuwe eettafel, loop je vast vaak tegen hetzelfde probleem aan. In reguliere woonwinkel vindt je enkel eettafels op standaard afmetingen welke vaak net niet passen bij hetgeen jij graag zou willen.

Bij Industriele-tafels.com worden industriële tafelpoten van staal verkocht, zodat je zelf een los blad kunt bevestigen op de gewenste afmeting.  

 

Geef jouw interieur de industriele twist die het nodig heeft

Een goede basis in het interieur is belangrijk. Zo kies je eerst de vloer, de wanden en de aankleding van de woning. Uiteraard doe je dit allemaal na het bepalen van jouw favoriete woonstijl. Bij een industrieel interieur horen stoere stalen onderstellen, natuurlijke materialen en wat grovere meubelen zoals bijvoorbeeld een grote cognac kleurige bank. 

Door een zware tafelpoot van staal onder jouw boomstamblad te plaatsen, creëer je zeer gemakkelijk een industriële twist zonder al te veel aanpassingen te hoeven doen in jouw huidige interieur. 

 

Industrieel staal met de perfecte afwerking

Een industrieel interieur houdt in dat er ruwe materialen terug komen in jouw woning. Echter wil Industrieel niet zeggen dat materialen niet afgewerkt hoeven te zijn. Alle stalen tafelpoten worden bij industriele-tafels afgewerkt met een mooie matte poedercoating. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een transparante poedercoating, een zwarte poedercoating of een witte poedercoating. Naast de industriële tafelpoten van staal voor inpandig gebruik zijn er ook verschillende verzinkte onderstellen, speciaal voor buitengebruik.

 

Bezorging en bevestiging van de stalen tafelpoten

De industriële stalen onderstellen worden naar u verzonden door DHL in kartonnen dozen. De bankpoten zijn hierdoor zeer gemakkelijk te vervoeren.  

Het bevestigen van de bankpoten kan iedereen. Op elk stalen onderstel zit een bevestigingsplaat met zowel sleuf- als ronde gaten. Voor een plank uit één stuk raden wij aan om houtdraadbouten of tellerkopschroeven te gebruiken. Gebruikt u losse planken zoals bijvoorbeeld steigerhout? Gebruik dan de kleine ronde bevestigingsgaten voor parkers.

 

https://www.industriele-tafels.com/