Site en Designing
Image default
Aanbiedingen

Jouw kind ontwikkeld zich sneller door de natuurlijke speeltuinen van Yalp

Jouw kind ontwikkeld zich sneller door de natuurlijke speeltuinen van Yalp

Wanneer je in een drukke stad woont, hebben kinderen weinig toegang tot de groene leefomgeving en is er meestal geen natuur. Jammer, want er is zoveel in de natuur! Yalp heeft hiervoor een natuurlijke speeltuin ontwikkeld. Hierdoor kunnen kinderen genieten van het verkennen van rotsen, zand, wilgentunnels, struiken, bloemen, watermassa’s en boomstammen.

Spelen met materiaal uit de natuur

We houden ons bezig met natuurlijke voorwerpen wanneer we ermee spelen. Als gevolg daarvan heeft spelen een aanzienlijke invloed op de creativiteit, vindingrijkheid en vindingrijkheid van een jongere. Het is wetenschappelijk aangetoond dat kinderen in de natuur veel meer bewegen dan in een stedelijke omgeving. U geeft uw kind een gevoel van grote bevrijding en de ontwikkeling van creatief spel wanneer u

Gezond voor geest én lichaam

Buiten spelen is goed voor je. Het aantal kinderen dat buiten speelt, is de laatste jaren echter afgenomen. Volgens onderzoek gaat (15%!) van de kinderen niet buiten spelen. Dat is doodzonde, want buitenspelen heeft verschillende voordelen. Kinderen vervelen zich minder snel.

Jungle

Met een natuurlijke speeltuin, zal de jongere voelen alsof ze in een jungle zijn. Een kind wordt tot het uiterste gedreven met een combinatie van hout, netten, en een verscheidenheid aan natuurlijke materialen. Kruipen, rennen, schommelen, verstoppertje spelen, klimmen, klauteren en ravotten zijn allemaal mogelijke activiteiten voor kinderen.

Yalp

Bij Yalp zijn ze voortdurend bezig met het creëren van speel- en sportomgevingen die net even anders zijn en iedereen uitnodigen om mee te doen. Bij Yalp willen ze spel, beweging, sport en sociale contacten op een leuke manier introduceren in de wereld van jongeren, zodat het hun leven kan verrijken.

 

https://www.yalp.nl/