Site en Designing
Image default
Hobby en vrije tijd

Leg alle dierbare momenten vast

Baby invulboeken bestaan al lange tijd en zijn de laatste tijd weer erg populair bij zowel nieuwe ouders als familie en vrienden die op zoek zijn naar een attent kraamcadeau. De geboorte van een baby is een van de meest bijzondere en vreugdevolle gebeurtenissen in het leven. In het eerste jaar ontwikkelen baby’s zich heel snel. Met je baby is elke dag is weer een nieuw avontuur vol met nieuwe herinneringen die je wil vastleggen en koesteren. Elke nieuwe ouder zou de tijd stil willen zetten om alle bijzondere momenten in zich op te nemen. Je kan alle activiteiten van je baby in het eerste levensjaar vastleggen in het invulboek: van de eerste glimlach tot de eerste stapjes, de eerste keer op het strand of op schoot bij familie en vrienden.

 

 

Een baby eerste jaar boek zorgt voor tastbare herinneringen

Veel foto’s worden digitaal opgeslagen en daarna niet vaak meer bekeken. Met een baby invulboek voorkom je dat; je maakt de herinneringen tastbaar. Je kunt het ergens veilig bewaren en later samen nog eens bekijken als je kind groter is. Niets vertelt een beter en persoonlijker verhaal dan foto’s met een geschreven tekst.

 

Bijhouden kost niet veel tijd

Het bijhouden van een eerste jaar boek is de ideale manier om te zien hoeveel je baby verandert in het eerste jaar. Het is natuurlijk een druk en hectisch jaar, maar een dag in de maand is genoeg om de leukste foto’s te kiezen. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten: er is veel ruimte voor foto’s, knipsels en lijstjes. Een baby invulboek is niet alleen leuk om te krijgen, het is zeer attent om te geven aan nieuwe ouders bij een babyshower of op kraambezoek. Je hoeft dus niet verder te zoeken, je hebt het mooiste cadeau om een geboorte te vieren gevonden!