Site en Designing
Image default
Auto's en Motoren

Met de rittenregistratie voor koeriers heb je realtime informatie

De fijne rittenregistratie voor koeriers is goedgekeurd door de Belastingdienst. Het vertrouwen op de handgeschreven rittenregistratie is niet langer nodig met de rittenregistratie voor koeriers. Hierbij wordt alles namelijk voor je bijgehouden is een daarvoor opgesteld programma, wat je ook terug vindt in de daarvoor bestemde app. Alles in een programma, waardoor je alle informatie die je nodig hebt ten alle tijden bij je hebt en er geen onverwachte kosten om de hoek komen kijken. Hoe ideaal wil je het hebben? Geen werk meer hoeven doen om dit allemaal handmatig te hoeven invoeren en daarmee een hele hoop geld en tijd besparen.

 

Een keurmerk tegen fraude

De automatische rittenregistratie voor koeriers heeft het keurmerk RSS, dat betekent dat het allemaal is goedgekeurd door de fiscus wat te maken heeft met fraude die herme kan worden gepleegd. Het keurmerk vind je terug op de website en kan je ook opvragen om op die manier zeker te weten dat zij daaraan voldoen. Wanneer je echt zeker wilt zijn kan je dit altijd nog bij de Belastingdienst zelf checken voordat je met hen in zee gaat. De diensten van de rittenregistratie voor koeriers zijn maandelijks opzegbaar, waardoor er wordt meegegaan in de flexibiliteit waar iedereen steeds meer behoefte aan heeft en waarde aan hecht.

 

Voordelen van de rittenregistratie voor koeriers

De rittenregistratie voor koeriers heeft een aantal voordelen. Er zit een kilometer registratie in verwerkt waarmee je altijd kunt kijken waar een wagen zich bevindt en hoeveel kilometers er wanneer en waar zijn afgelegd. Ook zit er een track en trace code in waardoor de locatie te achterhalen is. De informatie wordt alleemaal voor je in een systeem geplaatst waardoor je zelf niet meer hoeft te boekhouden. De app biedt een inzicht in de gereden routes en realtime overzichten. De sluitende rittenregistratie voor koeriers zit hierin verwerkt.