Site en Designing
Image default
Aanbiedingen

Rijschool Delft Bovag SRB ANWB FAM Ministerie Verkeer en Waterstaat Willempie

Wat betekent het voor een rijschool Delft om bij een brancheorganisatie aangesloten te zijn?

Als je opzoek bent naar rijscholen in Delft dan zal je het woord brancheorganisatie vast weleens voorbij horen komen, maar wat houdt dit eigenlijk in?

Er zijn veel verschillende brancheorganisaties, waarvan we er in de volgende alinea enkele zullen bespreken, en rijscholen zijn soms bij enkele van deze aangesloten. Wat het inhoudt voor een rijschool bij de desbetreffende brancheorganisatie te zijn aangesloten verschilt per organisatie.

Sommige brancheorganisaties hebben wel toegevoegde waarde voor jouw rijschool, maar het kan ook zeker zo zijn dat een rijschool bij geen enkele van deze brancheorganisaties is aangesloten en toch goede rijlessen Delft biedt. Laat je hier dus niet te veel door leiden.

Hier kunnen we dus uitmaken dat de kleinere rijschool als Driver Company en omgeving hele goeie en leerzame rijlessen kan geven aan leerlingen met een handicap. Uiteindelijk hebben we maar 1 doel veilig en verantwoord rijden.

 

 

 

 

De belangrijkste brancheorganisaties voor rijscholen Delft

Je hebt enorm veel verschillende brancheorganisaties voor rijscholen, en wat het nut hiervan is verschild per organisatie. Maar om het iets te verduidelijken zullen we de belangrijkste even bespreken.

De allerbelangrijkste is BOVAG, deze organisatie belooft kwaliteit lessen, deskundige rijinstructeurs en goede lesauto’s voor hun leerlingen. Maar wat het beste is aan een rijschool aangesloten bij BOVAG is dat je de garantie hebt dat je jouw rijlessen kan voortzetten mocht jouw rijschool failliet gaan.

Dan is er nog FAM verkeersscholen, zij steunen de rijscholen op vlakken als lesmethodes en management. Het is dus nooit verkeerd als je rijschool hierbij aangesloten is

Als laatste hebben we het SBR, welke de grootste organisatie is, helaas zegt dit kenmerk niks over de kwaliteit van de rijschool.

Ministerie verkeer en Waterstaat mogen we absoluut niet vergeten, deze zorgen namelijk voor de verkeersveiligheid door middel van verkeerslichten en flitspalen. Bedankt!

https://drivercompany.nl/rijschool-delft/