Site en Designing
Image default
Woningen

Snel serre bouwen

Het bouwen van serres gaat steeds sneller en nu kunnen bedrijven al binnen een paar dagen een serre opleveren. Bouwen gaat over het algemeen steeds sneller en het kost ook steeds minder geld.

Een appartement gebouw van vier of vijf verdiepingen bouwen duurde nog twintig jaar geleden jaren om te bouwen maar nu kunnen we een wolkenkrabber al binnen een jaar bouwen. Als je zag dat er in de buurt gebouwd werd aan een nieuw gebouw was de kans groot dat je het vijf jaar lang zou zien maar nu is dit niet het geval. We zien in de steden nieuwe constructies starten en ze worden afgerond nog voordat het jaar om is.

Nu grote constructies snel kunnen worden gebouwd kunnen bedrijven dezelfde techniek en technologie inzetten bij het bouwen van kleine constructies. Zo kan een serre al binnen een paar dagen gebouwd worden voor een fractie van de prijs dat het vroeger gekost zou hebben. Hierdoor zijn serres voor meer mensen betaalbaar geworden en steeds meer mensen kiezen ervoor om het te laten bouwen.

Dit is niet alleen het geval bij het bouwen van serres maar ook andere kleine constructies en verbouwingen aan het huis.