Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Tips voor de waterpijp

Ben je een beginnend roker of ben je nog niet zo gewend om met een waterpijp te roken. Dan ben je bij dit artikel juist terecht gekomen. In dit artikel lees je een aantal tips die je kan gebruiken als je begint met het roken van een waterpijp. Het kan namelijk nog wel eens lastig zijn om de waterpijp op de juiste manier te gebruiken. Na deze beste shisha tips weet je zeker dat je de waterpijp goed gebruikt, en hoef je je nergens meer zorgen om te maken.

Als de waterpijp beslaat aan de binnen kant betekent dit dat de rook te sterk wordt. Het inhaleren wordt hierdoor minder fijn omdat de rook te dik wordt. Om dit effect te verminderen is het aan te raken om voorzichtig in de waterpijp te blazen.

Controleer voordat je begint met roken of de slang en de kop goed vastzitten. Als de waterpijp volledig luchtdicht is zal je een beter ervaring hebben. Is dit niet het geval dan is de zuigkracht minder omdat je ook ergens anders lucht vandaan inhaleert. Hierdoor kan je dus minder rook inhaleren en daarmee een minderen smaak krijgen.

Gebruik verschillende slangen voor verschillende shisha smaken. Als je een bepaalde smaak gebruikt is de kans groot dat deze smaak ‘vast’ komt te zitten in de slang van de waterpijp. Als je dan een andere smaak gebruikt met dezelfde slang dan zal je de vorige smaak nog proeven. Het is daarom aanbevolen om voor elke smaak een eigen slang te gebruiken of in ieder geval een aantal smaken met een bepaalde slang te gebruiken om zo veel mogelijk smaakverwarring te voorkomen.

Voeg mint toe aan je smaak. Door mint toe te voegen aan smaken zal de rook minder sterk zijn waardoor je beter kan wennen aan de sterkte van de rook. Hierna kan je de mint langzaam afbouwen om aan de echte smaak en rook te wennen.

https://premium-hookahs.nl/