Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Maand is de maart van nieuwe muziek, maar ook van verandering

In maart gebeurt er veel. De lente begint, er zijn verkiezingen voor de Tweede Kamer en Justin Bieber brengt weereens een album uit! Je kan het wel bijzonder noemen. Justin Bieber is zeker niet de enige die deze maand nieuwe muziek uitbracht. Lana Del Rey, Selma Omari, Sam Smith, Frenna, Snelle, Giveon, Nick Jonas, Drake, Zara Larsson en Selena Gomez lieten hun muzikale kunsten ook zien aan de buitenwereld. De muziek van deze artiesten kan je op live radio luisteren. Maart 2021 is een maand om te herinneren.

 

Canadese ster is weer terug

De Canadese superster Justin Bieber heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown en bracht laatst weer een album uit. Amper een jaar na het album Changes, het album met het nummer Intentions, brengt de Canadees het album Justice uit. Het album bevat nummers als Lonely, Hold on, Anyone en Peaches. Dit laatste nummer is in samenwerking met Daniel Caesar en Giveon. Op het album zijn verder samenwerkingen te vinden met artiesten als Burna Boy en Khalid.

 

Change

De volgende artiest heeft in maart geen muziek uitgebracht, maar heeft wel op een andere manier het nieuws gehaald. De negentienjarige Billie Eilish is bekend van haar muziek. Deze week trok ze echter niet de aandacht door iets muzikaals te doen. De artiest heeft haar bekende zwart-groene lokken ingeruild voor blond. De zangeres was in werkelijkheid al zo’n twee maanden blond en droeg een pruik. Via Instagram liet ze de verandering zien aan de wereld. Amerikaanse media melden dat de eerste foto’s van een blonde Billie Eilish binnen een recordtijd een miljoen likes op Instagram verzamelden.

 

De artiest vroeg via Instagram Stories aan haar fans het volgende: ‘Kunnen jullie de kleur raden?’. De fans wisten gelijk dat het over Billie haar haren ging. Uiteindelijk deelde een

bijna onherkenbare Billie een video en foto deelde van haar blonde coupe. Binnen zes minuten verzamelde de foto meer dan een miljoen likes. Een record dat op naam stond van Selena Gomez werd zo verbroken. Wat ook bijzonder is aan dit hele verhaal, is dat het maar liefst zes weken duurde om al het zwart uit Billie’s haar te krijgen zonder het haar te beschadigen. De haarstylist Lissa Renn schreef in een Instagram post dat Billie een streng haarverzorgingsregime moest volgen. Een Billie met blond of zwart-groen haar, ze zijn gelukkig beide te beluisteren. Dat kun je doen door gratis radio luisteren.

http://radioluisteren.be