Site en Designing
Image default
Mode en Kleding

Top 5 redenen voor een luiertas

Een luiertas blijkt voor de meeste mama’s een spelbreker te zijn. Ze kunnen een echte levensredder zijn in stressvolle situaties, vooral wanneer je baby meteen iets nodig heeft. Hier zijn de top vijf redenen waarom een luiertas is iets wat je zeker nodig hebt.

Buitenzakken
Het spreekt voor zich dat elk type tas in feite gewoon een zwarte put is waar je altijd moeite hebt om iets te vinden. Als zodanig is een luiertas, met zijn vele buitenvakken, de oplossing waar we allemaal op hebben gewacht.

Vaker wel dan niet zijn deze buitenvakken ook geïsoleerd, zodat de fles van de baby niet alleen toegankelijk maar ook warm blijft. Je kunt ook babydoekjes in de buitenvakken bewaren, zodat je ze gemakkelijk kunt pakken.

Verwijderbaar vakje voor luiers of doekjes
Als je even snel een boodschap moet doen, is het zinloos om een hele luiertas mee te nemen. De meeste luiertassen zijn voorzien van een uitneembare clutch. Dit tasje is ideaal om babydoekjes of luiers in te bewaren. Dus voor een snelle boodschap kun je deze tas pakken en in de kinderwagen leggen, zodat je er gemakkelijk bij kunt.

De voering kan schoongeveegd worden
Een andere reden waarom een luiertas een betere keuze is dan een gewone rugzak of een draagtas, is dat deze tassen een voering hebben die gemakkelijk kan worden schoongeveegd. Knoeien is onvermijdelijk als je een baby hebt, maar het hebben van deze functie is een redder in nood, en iets wat de meeste reguliere tassen niet bezitten.

Lange riemen
De meeste luiertassen hebben riemen die lang genoeg zijn om de tas over je schouder te dragen. Dit is essentieel omdat je met een baby altijd je twee armen vrij moet hebben. Een gewone tas heeft deze eigenschap niet altijd bij de hand.

Helpt dingen georganiseerd te houden
Wanneer je op stap bent en een huilend kind bij je hebt, kun je geen tijd besteden aan het graven in uw tas om iets kleins als een fopspeen te vinden. Dit is niet alleen stressvol voor jou, maar ook voor je kind. Dit is waar het hebben van een luiertas van pas komt.

Vaker wel dan niet zul je merken dat luiertassen vol zitten met tonnen zakken en compartimenten. De helft van deze zakken zijn ook voorzien van een soort veiligheidssluiting. Met deze zakken en vakken kun je alle benodigdheden van de baby op de juiste plaats bewaren en alles goed georganiseerd hebben.

Dit zijn slechts een paar redenen waarom een luiertas zoveel beter is in vergelijking met een gewone tas. Als je met je kind op stap bent, moet alles in je leven zo ongecompliceerd mogelijk zijn. Dit is wat een luiertas van Studio Noos je zal verzekeren.