Site en Designing
Image default
Mode en Kleding

Waarom dragen vrouwen een push up bh?

Waarom dragen vrouwen een push up bh?

 

Wanneer je goed op let, dan zal je al snel merken dat er steeds meer vrouwen zijn die een push up bh dragen. Niet voor niets blijkbaar, want het zou dan ook wel de nodige voordelen hebben. Draag jij er nog geen één en vraag je af waarom de rest het wel doet, dan is het goed om dit artikel eens rustig door te lezen. Er zal namelijk ongetwijfeld een goede reden voor zijn, anders zouden ze het natuurlijk ook niet doen. Om jou te voorzien van wat meer informatie, hebben we in dit artikel een aantal punten verder uitgelicht, waaronder het ‘waarom’. We hopen je op deze manier inzichte te kunnen geven in de wereld van de bh met push up.

 

Meer dan alleen een bh

 

Om maar direct te beginnen, geldt push up natuurlijk niet alleen voor je bh. Zo kun je ook een push up fantasie bikini dragen, die in principe dezelfde kenmerken heeft als een bh. Toch kiezen ook steeds meer vrouwen ervoor om een push up bikini te dragen en zien we ook een verandering in gedrag als het gaat om de bh’s in de sportschool. Dat het speciale sport bh’s zijn, dat wisten we natuurlijk al, maar dat er ook push up in zat, dat is voor velen een raadsel. Toch schijnt het bijvoorbeeld bij de sport bh high support net dat stukje extra ondersteuning te bieden, waardoor jij een stuk prettiger aan je workout kunt beginnen. Het is dus zeker het proberen waard als je het ons vraagt.

 

Fijner voor de borsten

 

Vooral wanneer je veel beweegt overdag, kan het fijn zijn om je borsten extra te ondersteunen. Dit kun je op een aantal verschillende manieren doen. Eén van die manieren is door te kiezen voor een bh met push up. Zo zitten je borsten strakker in de cup, waardoor de bewegingsvrijheid wordt beperkt. Het tegenovergestelde van de push up, dat is de bralette kant bh. Deze bh biedt namelijk geen enkele vorm van ondersteuning en is dus in principe niet meer dan alleen een stukje stof wat de borsten bedekt. Vooral bij meiden met kleine borsten is deze bh ontzettend populair. Deze meiden hebben namelijk een stuk minder ondersteuning nodig, waardoor ze prima kunnen rondlopen in zo’n soort bh. Zijn je borsten een maatje groter, dan is dit dus absoluut zeker niet aan te raden.