Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Horloges voor heren van Guess en Esprit passen in trend

Hippe horloges heren

Een nieuwe seizoen, nieuwe outfit en nieuw accessoires. Heren volgen hierin steeds meer het kooppatroon van de dames. Producenten van heren horloges springen hier handig op in door hun collecties per seizoen aan te passen. Sommige horloges heren merken komen tegenwoordig zelfs met wel 4 collecties per jaar. Variatie wordt dan vaak gezocht in kleur. De modekleur van het seizoen zien we dan prominent terug in het assortimenten horloges voor heren. Een goed voorbeeld hiervan vormen de merken Esprit en Guess die een ‘up to date’ collectie herenhorloges presenteren deze winter. Zwart is hierbij de kleur van dit moment

Guess horloge w0657g2 Vertigo; zwart plated horloge

Voor geen enkel ander merk ligt de lat telkens weer zo hoog als Guess. Het toonaangevende fashionmerk heeft een image hoog te houden voor wat betreft vooruitstrevende ontwerpen van hun fashionlijnen en dat geldt evenzo voor de collectie Guess horloges voor heren. Exemplarisch voorbeeld voor het vooruitstrevende en trend gevoel van Guess is het Guess horloge w0657g2. Een volledig in de kleur zwart uitgevoerd Guess horloge, met licht gele details verwerkt in de wijzerplaat en wijzers. Voor mooi contrast, zonder schreeuwerig te worden. De kleur zwart wordt gerealiseerd middels een zwarte plating, die als een soort coating om de edelstalen horlogeband en –kast zit. Een schitterend, bij te tijd, Guess horloge voor heren.

Esprit horloges; welk model past in de trend?

Als we afgaan op de kleur zwart, dan biedt Esprit een aantal Esprit horloges die perfect passen in wat nu hip is. En toch pikken we er een Esprit horloge uit. Het es107961001 is namelijk een van de Esprit horloges die veruit het besta aansluit bij de trend van nu. Dit Esprit horloge heeft een lederen horlogeband in de kleur zwart, met een horlogekast van edelstaal die voorzien is van een zwarte plating. Subtiele details zoals een pragmatisch vormgegeven wijzerplaat maken dit herenhorloge helemaal af. Wij snappen niet direct waarom de Esprit horloges voor heren misschien wat minder bekendheid genieten, want zeg nou zelf, is het geen plaatje?

http://www.horlogesstyle.nl