Site en Designing
Image default
Banen en opleidingen

Klantenservice medewerker VGZ

In deze functie bij Webhelp ga je aan de slag als medewerker klantenservice bij zorgverzekeraar VGZ in Tilburg. Je bent verantwoordelijk voor professioneel en klantgericht klantcontact. Je behandelt vraagstukken op het gebied van betaling, verzekering, vergoeding en praktische zaken rondom “Mijn Omgeving” van VGZ.

Je zorgt ervoor dat al deze contacten met VGZ-klanten direct, gepersonaliseerd en correct worden afgehandeld om klanten van correcte, volledige en verantwoorde informatie te voorzien. U en uw klanten bespreken onderwerpen als termijnbetalingen of wachttijdbemiddeling.  Samen maken we ons werk steeds beter en zorgen we voor een hoge klanttevredenheid.Je hebt minimaal het werk- en denkniveau van mbo, bij voorkeur in het bedrijfsleven; je kunt na de opleiding flexibel wisselen De datum en tijd voor implementatie.

Openingstijden zijn maandag t / m vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur; volledig open van 14 september tot eind december; je kunt flexibel inzetten, maar je hebt minimaal 20 uur per week nodig; je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en druktolerantie, Vol ondernemende geest, communicatief en sociaal vaardig en affiniteit met de zorg. Het uurloon is 11 euro. Zijn uw KPI’s georganiseerd in structuur? Dan kun je € 11,22 per uur krijgen; WFT verpleegkundig attest (je moet wel 40 uur in je eigen tijd investeren); betaalde training die je deels thuis kunt doen; flexibele werkmogelijkheden; groei met het Webhelp GROWTH model Mogelijkheden; begeleiding en begeleiding om optimaal te presteren; vanaf 10 kilometer krijg je een reiskostenvergoeding of volledige vergoeding voor het openbaar vervoer.

Meer informatie:

Wij zijn Webhelp en marktleider in klantcontact in Nederland. Al meer dan 30 jaar werken we voor bekende bedrijven die ons vertrouwen geven om met klanten om te gaan. In 2014 werden we een van de grootste bedrijven in Europa op het gebied van klantervaring, de Webhelp Group. Onze ontwikkeling is erg snel, met een jaarlijkse groei van meer dan 20%, en we streven ernaar om ’s werelds grootste klantervaringsbedrijf te worden. Krijg jij energie van het lezen van deze vacature? Of is er eerst een vraag? Neem dan contact met ons op

https://www.vindazo.nl/keywords/klantenservice-medewerker.html