Site en Designing
Image default
Dienstverlening

Korting op inboedelverzekering?

Wist je dat je korting kunt krijgen op je inboedelverzekering wanneer je sloten door slotenmaker Den Haag laat monteren? Als je kunt bewijzen dat er sloten met het politiekeurmerk veilig wonen door een slotenmaker zijn gemonteerd kun je korting krijgen op je inboedelverzekering.

Je woning tegen inbraak laten beveiligen is natuurlijk heel verstandig want zo bescherm je jezelf en je gezin. Naast dat je de woning beveiligd kun je ook nog een flinke korting krijgen op de inboedelverzekering door gebruik te maken van de diensten van slotenmaker Den Haag. Tegenwoordig beveiligen ze namelijk ook woningen tegen inbraak en kunnen ze sloten monteren met het politiekeurmerk veilig wonen.

Wanneer je slotenmaker Den Haag inhuurt om de sloten te monteren krijg je hiervoor natuurlijk een factuur. Op de factuur wordt aangegeven wat er gemonteerd is en dat het de politiekeurmerk veilig wonen heeft. Je kunt dit als bewijs gebruiken om korting te krijgen op je inboedelverzekering. De verzekering heeft zo namelijk een groter garantie dat ze nooit hoeven uit te betalen omdat de sloten dat de slotenmaker monteert heel vaak inbraken voorkomen.

Wil je meer informatie over het beveiligen van je woning en de voordelen hiervan? Vraag dan een vrijblijvend offerte aan.