Site en Designing
Image default
Marketing

Doming sticker etiketten voor fabrikanten iets voor uw bedrijf?

domingstickers.nl heeft doming labels geproduceerd voor een verscheidenheid aan productie-, machine-, apparatuur- en producttoepassingen. We spraken onlangs met het team van Next Wave CNC over de domingstickers die we hebben gemaakt voor hun Next Wave CNC SHARK, de bestseller in de branche op het gebied van CNC’s.

De doming labels voor Next Wave CNC zijn uniek in hun plaatsings- en duurzaamheidseisen. Daarnaast produceert domingstickers.nl een aantal grote doming labels voor Next Wave, waarbij sommige label ontwerpen wel 30″ breed zijn.

Waarom kiezen bedrijven voor domingstickers.nl?

We zochten een oplossing voor een unieke en uitdagende plaatsing van labels. Andere leveranciers hadden moeite om een acceptabele oplossing te bieden en u was blij met de uitdaging. Domingstickers.nl met haar dome stickers was meteen betrokken en bood ons een superieur product aan – het was een gemakkelijke keuze.

Wat is het met uw producten waardoor u voor domingstickers.nl koos?

Kwaliteitsgrafieken, duurzame constructie, werkbare oplossingen, consistente levering en hoogwaardige klantenservice hebben voor ons de keuze gemaakt.

Welke feedback van klanten heeft u ontvangen over de doming labels?

Al onze grotere retailers hebben opgemerkt dat het uiterlijk van de domingstickers.nl-labels waarde toevoegt aan het algehele uiterlijk van de machine. 

We krijgen nog steeds positieve reacties van retailers en consumenten, plus een dikke pluim van ons reclamebureau voor de onberispelijke reproductie van ons logo.

Samenwerking met dit bedrijf

Al meer dan tien jaar geven consumenten de voorkeur aan de in de VS gemaakte Next Wave CNC SHARK als onmisbaar gereedschap in hun houtwinkels. Het merk SHARK heeft de afgelopen 12 jaar meer CNC’s verkocht dan enige andere fabrikant. Volgens Google wordt SHARK meer doorzocht dan enig ander merk CNC. 

Innovatief ontwerp, hoogwaardige fabricage en geavanceerde eigen software dragen bij aan de prikkels met toegevoegde waarde die consumenten in een CNC willen. Ook onze toegewijde levenslange technische ondersteuning met ons getrainde klantenserviceteam is een enorm voordeel voor de consument. Ons bedrijf staat altijd klaar om onze consumenten te helpen.

https://www.domingstickers.nl/