Site en Designing
Image default
Auto's en Motoren

Scooter theorie aanleren? Schakel de hulp in van Gelijk Geslaagd!

Ben jij hard bezig met het aanleren van de scooter theorie maar wil het nog niet echt opschieten? Krijg je die saaie, langdradige en veel te veel lesstof nog niet echt lekker in je hoofd? Schakel dan meteen onze hulp in! Wie wij zijn? Wij zijn Gelijk Geslaagd en helpen jou op ludieke wijze bij het aanleren van de scooter theorie. En aan het behalen van het CBR examen.

Binnen twee dagen helpen wij jou aan het theorie certificaat. Wanneer je onze theoriecursus komt volgen zal je direct daarna theorie examen gaan maken bij het CBR. We maken het je niet alleen makkelijk door jou binnen twee dagen de theorie aan te leren, we reserveren ook nog eens een examenplek voor jou. Zodat je er zeker van bent dat je na onze cursus meteen door kan naar het examen. Zo vergroot je je kans van slagen nog meer!

Eigenlijk klopt het niet helemaal wat we zeggen met twee dagen cursus. Eigenlijk duurt de cursus maar anderhalve dag. De eerste dag is de langste dag, deze duurt namelijk 6 uur. Tussen 12u en 18u, op een zondag, leren wij jou alle scooter theorie aan. Onze docent weet van aanpakken, is duidelijk en bovenal heel aardig. Hij neemt alle stress bij jou weg en zorgt ervoor dat je de theorie op een relaxte manier in je hoofd krijgt. Met duidelijke voorbeelden en een perfecte uitleg weet hij de scooter theorie helder, duidelijk en eenvoudig te maken. Handige ezelsbruggetjes, tips en trucjes zorgen ervoor dat ook de lastige stof makkelijk in je hoofd blijft hangen. Na examengericht geoefend te hebben met oefenexamens zit de dag erop. De tweede dag, maandag, duurt maar 2 uur. Tussen 07u en 09u herhalen we in het kort alle geleerde lesstof. Nog even de lastige theorie herhalen en ervoor zorgen dat alles extra vers in je hoofd zit. Na de herhaling gaan we naar het CBR waar jij mag laten zien dat je de scooter theorie uitstekend kent.

Auto theorie

Wil jij liever geholpen worden bij het aanleren van de auto theorie? Ook dan ben je bij ons op het goede adres. Met onze snelcursus auto theorie leren we jou binnen 1 dag de auto theorie aan, dezelfde dag nog slaag je bij het CBR voor het auto theorie examen!

https://www.gelijkgeslaagd.com/