Site en Designing
Image default
Aanbiedingen

Waarom kiezen voor Airlaid servetten

Er zijn veel verschillende soorten servetten, maar welke servetten moet je als horecaondernemer nu kiezen. Het is in ieder restaurant ook weer anders. Iedereen maakt daarin weer een andere keuze en kiest voor andere materialen en vormen. Toch zijn Airlaid servetten voor een horecaondernemer een zeer goede keus, maar waarom is dat?

 

De Airlaid servetten zijn namelijk niet gewoon normale servetten. Ze zien er niet goedkoop uit en dat zullen je gasten ook zeker merken. De Airlaid servetten hebben een chique en klassieke uitstraling. Deze specifieke servetten zullen voelen als linnen, maar ze werken een stuk makkelijker dan echte linnen servetten. Ze werken een stuk efficiënter en dat maakt ze ook tot een uitstekende oplossing voor iedere horecagelegenheid. 

 

Naast het feit dat het materiaal makkelijk is om mee te werken, zijn de servetten milieuvriendelijk. Voor veel mensen is dat natuurlijk ontzettend belangrijk. Veel horecaondernemingen zijn daar ook mee bezig. Het zou toch ook erg mooi zijn als je dat dan ook door middel van je servetten kan uitstralen!

 

Verder hebben de Airlaid servetten nog als voordeel dat ze vaak bedrukt kunnen worden. Als restaurant kan je dan bijvoorbeeld je eigen logo op je servetten laten drukken of misschien wil je wel graag een tekstje op je servetten hebben. Dan kan bij Airlaid servetten allemaal. Ideaal dus voor iedere horecagelegenheid. 

 

Met de Airlaid servetten zit je ook niet vast aan één vaste maat. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten van wat kleiner tot iets groter. Daarnaast kan je ook kiezen voor een 1/4e vouw of een 1/8e vouw. Al met al  is er dus voor een ieder wat te krijgen. Ook zijn ze te koop in verschillende hoeveelheden. 

https://www.servet.nl/