Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Effectieve migraine behandeling

Last van hoofdpijn in de buurt van uw ogen en uw slaap? U kunt last hebben van clusterhoofdpijn. Deze clusterhoofdpijn kan zo heftig zijn dat u slecht kunt functioneren. Vaak is onze eerste reactie dan om een paracetamol in te nemen en daarna onze activiteiten weer voort te zetten. Wanneer u echt last heeft van clusterhoofdpijn zullen deze pijnstillers niet helpen.

Omdat deze hoofdpijn niet verholpen kan worden door een pijnstiller bent u hier dus niet snel vanaf.

Clusterhoofdpijn is géén migraine. Migraine is ook een zeer hevige hoofdpijn, deze migraine aanval voelt u van te voren aankomen. Naast hoofdpijn ben je ook vaak misselijk. Herkent u zich in de omschrijving van migraine zou ik u aanraden advies te vragen aan een specialist. Voor u zijn er namelijk mogelijkheden om uw migraine te verminderen.

Om migraine te verminderen is het allereerst belangrijk om naar uw persoonlijke omstandigheden te kijken. Migraine kan namelijk getriggerd worden door stress en spanning. Wanneer u veel stress en spanning ervaart in uw leven zult u dus meer last van migraine hebben.

Bij migraine worden de spieren in uw voorhoofd onnodig samengetrokken, hierdoor ontstaat de hevige hoofdpijn. Er is een mogelijkheid om dit te behandelen. De behandeling migraine kan worden gedaan met Botox. Botox helpt namelijk de spieren in het voorhoofd te ontspannen. Hierdoor zal u (bijna) geen last meer hebben van een migraine aanval. Bij elke Botox behandeling wordt tevens de kans op aanvallen in de toekomst minder.

Deze behandelingen zijn natuurlijk enorm positief voor u. Eindelijk heeft u een mogelijkheid om van deze klachten af te komen. Het is wel enorm belangrijk om deze behandeling te laten doen in een cosmetische kliniek. In deze kliniek zijn gespecialiseerde artsen die u goed advies kunnen geven. Samen met deze arts kunt u naar de verschillende opties kijken.

http://faceland.nl/