Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

50 jaar getrouwd? Van harte proficiat!

50 jaar getrouwd, dat is al aardig lange tijd. Terugkijkend op 50 jaar samen, brengt veel herinneringen met zich mee. Herinneringen die soms van ver moeten komen om met elkaar te bespreken. Herinneringen die als de dag van gisteren de boventoon in een fijn gesprek kunnen voeren. Hoe dan ook, herinneringen zijn het waard om vastgelegd te worden. Zodat ze nooit meer vergeten zullen worden én voor het nageslacht belangrijk kunnen zijn om te ervaren wie de hoofdpersonen waren. Zulke fijne herinneringen naar boven halen en ze ook nog eens optekenen in een prachtig geschenk: een eigen tijdschrift. Eén of meerdere exemplaren om te verdelen onder alle dierbaren. Het kan heel eenvoudig met hulp van Jilster. Een online en zeer gebruiksvriendelijke website voor het samenstellen van je eigen cadeau voor het bruidspaar. Of van het bruidspaar voor hun dierbaren. Wat jij wilt.

50 jaar getrouwd levert vele mooie herinneringen op

Als je 50 jaar getrouwd bent, héb je gelukkig ook heel wat herinneringen om uit te putten. Gezamenlijke herinneringen of herinneringen die van jou alleen zijn. Door het (gezamenlijke) levensverhaal vast te leggen in een uniek cadeau door het gebruik van tekst en foto’s, loop je weer door je eigen leven. Een leven gevuld met hoogtepunten, enkele dieptepunten, mooie vriendschappen, je hobby’s, typische rituelen die jou kenmerken, maar ook bijvoorbeeld songteksten, dat lekkere recept van die ene speciale taart of gerecht. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan van toegevoegde waarde zijn voor het bruidspaar.

Samen een cadeau maken voor een stel dat 50 jaar getrouwd is?

Gelukkig hoef je het cadeau voor het stel dat 50 jaar getrouwd is, niet helemaal alleen te maken. Het kan een enorme klus zijn om 50 jaar te overdenken en precies dát eruit te pikken dat zo waardevol is geweest in het voorbije leven. Daarom biedt Jilster je de gelegenheid om met meerdere mensen te werken aan één en hetzelfde product. Je maakt een account aan en kunt al direct aan de slag. Je nodigt heel eenvoudig familie, vrienden en lieve kennissen van het bruidspaar uit om het meest unieke cadeau van Jilster voor hun 50-jarige huwelijk te maken. Succes verzekerd!