Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Word een energiezuinig bedrijf door zonnepanelen

Een groenere samenleving zal iedereen ten goede komen, maar op welke manier kun jij je steentje bijdragen? Waar de één besluit om geen nieuwe kleding te kopen en alleen vintage te shoppen, investeert de ander in een energiezuinigere woning. Zo kun je de isolatiegraad van je woning verhogen door betere raamkozijnen en deurposten te laten plaatsen, zodat de warmte in huis kan blijven. Een andere mogelijkheid is echter om zonnepanelen te laten installeren op je dak, die jouw energierekening in een mum van tijd aanzienlijk zullen verlagen. Bovendien bestaan er verschillende soorten zonnepanelen, waardoor je de meest geschikte variant op jouw huis kunt laten plaatsen. Wat de precieze verschillen zijn tussen de zonnepanelen? Dát lees je hier.

Monokristallijne en polykristallijne zonnepanelen

Ga jij als particulier zonnepanelen laten plaatsen of wil je zonnepanelen voor bedrijf laten installeren? Het antwoord op deze vraag kan erg bepalend zijn voor de keuzes die je maakt in het uitzoeken van de juiste zonnepanelen. Bedrijven beschikken namelijk geregeld over enorme daken, waarop een groot aantal zonnepanelen geplaatst kunnen worden, terwijl rijtjeshuizen beperkte ruimte hebben voor zonnepanelen. Dé soort zonnepanelen bedrijf zijn om die reden polykristallijne zonnepanelen, aangezien deze een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Het rendement per m2 is lager dan bij monokristallijne zonnepanelen, maar het prijskaartje aan het zonnepaneel is dan ook anders. Monokristallijne zonnepanelen daarentegen zijn ideaal voor kleine oppervlaktes, omdat het rendement per m2 hoog is. Dit komt, omdat een polykristallijn zonnepaneel bestaat uit allerlei kleine stukjes monokristallijn zonnepaneel. Het monokristallijne zonnepaneel om die reden egaal, waar de meeste mensen qua smaak de voorkeur aangeven.

Waar kan ik zonnepanelen aanschaffen?

Zou jij graag zonnepanelen willen laten plaatsen voor een energiezuiniger bedrijf of huis? Dan ben je bij Wves aan het juiste adres. Neem gerust een kijkje op de website; onze experts helpen je graag verder!

https://www.wves.nl/