Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Tijd voor iets anders met je haar

De kappers zijn inmiddels weer open. Het is tijd om een afspraak in te plannen, langs te gaan en je haar te laten doen. Dit doe je natuurlijk bij een kapsalon in delft. Zij kunnen altijd meedenken over wat jij met je haar kan doen. Het is fijn wanneer een kapper weet van wat er gaande is en dat hij of zij meegaat met de tijd. Er zijn veel hairtrends delft, maar het ligt aan je soort haar welke mogelijkheden je hebt.

 

Golven

In deze tekst wordt iets benoemd wat niet voor iedereen bestemd is: waves. De letterlijke vertaling van waves is golven. Bij het type haarstijl waves liggen de krullen plat en krijgen zij vanwege het strijken met een borstel/kam een golfjes effect. De haarstijl komt veel voor in westerste landen, maar verspreid zich snel naar de hele wereld. Het is niet voor iedereen bestemd, want waves werkt alleen bij de volgende haar typen: curly, wavy, coily en kinky.

 

Op welke manier krijg je waves?

Als het haar kort is, zal het kammen van het haar zorgen voor waves. Borstel vanaf de bovenkant van het hoofd, waar het haar groeit, tot aan de haarlijn. Dit hoor je regelmatig te doen, het liefst meerdere keren per dag. Gebruik een harde borstel zodat je bij de hoofdhuid kunt komen en gebruik deze om al je haar te borstelen. Het gebruik van een zachte borstel is onmisbaar voor het verdelen van toegevoegde haar vet en/of olie en de oppervlakte van je haar plat te strijken.

 

Om het haar bij wijze van spreken te bewaren gebruik je een durag. De durag beschermt je waves en houdt ze in vorm. Het verzorgen van je haren met producten zoals moisturizer en haaroliën is erg belangrijk voor de gezondheid en sterkte van je haren. Het regelmatig wassen van de haren is ook zeer belangrijk, doe dit zo een 2 á 3 keer per week. Daarnaast moet je geduldig zijn en volhouden, want waves krijg je niet snel. Het krijgen van waves is een proces waarbij hard werk uiteindelijk beloond zal worden. Je wordt beloond met prachtige waves, die je zelf hebt gecreëerd.

http://onekappers.nl