Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

De meest afgespeelde albums in week 17

In week 17 werd er weer super veel muziek geluisterd. Per land werd er verschillende muziek beluisterd. Zo slaat een bepaald album goed aan in het Verenigd Koninkrijk, terwijl het in Nederland niet terug te vinden is in de top 15 meest afgespeelde albums van de week. In dit artikel wordt er aandacht besteedt aan een aantal van de meeste afgespeelde albums in week 17.

 

Justin Bieber: Justice

Justin Bieber is back. Op 19 maart bracht hij zijn nieuwe album Justice uit. Het zou een understatement zijn wanneer je zou zeggen dat het album het wel goed doet, want hij gaat superlekker. Het album staat vrijwel in elk land op nummer. Justice is een voortzetting op het album Changes, wat verscheen in februari 2020. Op Justice verscheen een aantal bekende nummers van Justin Bieber. Zo kun je denken aan Anyone, Holy en Lonely. Ze verschenen al in 2020, maar staan nu ook op het album. Verder staan er op het album samenwerkingen met artiesten als Khalid en Burna Boy.

 

Het absolute hitnummer is Peaches. Peaches kun je op fm radio luisteren. Dit nummer is in samenwerking met Daniel Caesar en Giveon. Peaches is het meest afgespeelde nummer van dit moment in Nederland. Justin Bieber heeft dus het meest afgespeelde album en nummer op dit moment. Er kan wel gezegd worden dat de Canadees lekker bezig is.

 

Taylor Swift: Fearless (Taylor’s Version)

Op vrijdag 9 april heeft Taylor Swift haar nieuwe album uitgebracht. Het album heet Fearless: Taylor’s Version. In februari kondigde Swift aan dat het album snel te beluisteren zou zijn. It werd dus zo’n zes weken later. Fearless is een album wat opnieuw is opgenomen. Het is een variant van het topalbum waarmee Swift internationaal doorbrak en een Grammy won in 2008. Fearless: Taylor’s Version is het 4e meest afgespeelde album van de afgelopen week. Dit is over de hele wereld.

 

JoeyAK: Bodemboy

Via sociale media kondigde JoeyAK een nieuw album aan. Het heet Bodemboy en werd uitgebracht op 9 april 2021. De rapper uit Amsterdam kondigde het album uit vanuit de gevangenis. Het album doet het goed in de Nederlandse charts. Zo was Bodemboy in de afgelopen week het 4e meest afgespeelde album in Nederland. Wanneer je het album wilt horen, kun je naar internetradio luisteren.

http://radio-luisteren.nl