Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Bijbaantjes voor studenten

Als student kan het leven soms aardig zwaar zijn. Je hebt vaak geen cent te makken en je moet hard werken om wat geld te verdienen en daarnaast ook je studie te halen. Zeker mensen die op kamers wonen hebben het financieel vaak wat zwaarder. Zij moeten dan buiten school ook nog huur en boodschappen betalen. Om dit allemaal te kunnen betalen moet je als student een bijbaantje hebben of zoeken. Welk bijbaantje is het meest geschikt voor jou? Er zijn vele bijbaantjes, de keuze is reuze. In deze blog bespreek ik een aantal bijbaantjes waar je als scholier/student makkelijk terecht kunt.

De tuinbouw
Als je in het Westland woont heb je vast wel eens gehoord over werken in de kas? Het is een zeer simpele bijbaan waar jij je centjes kunt verdienen. Er zijn verschillende soorten kassen. Je hebt kassen met potplanten, tomaten, paprika’s, bonen en ga zo maar door. Als een tuinder scholieren zoekt wordt je geheid aangenomen wanneer je solliciteert. Je hebt geen ervaring of opleiding nodig. Je kan vaak meteen aan de slag, er is altijd werk, de tijden zijn flexibel en het is zeer eenvoudig om de werkzaamheden te leren. Het enige nadeel is dat het wel hard werken is en je vaak vroeg je bed uit moet. Maar verder is het een prima manier van een extra zakcentje verdienen.

Programmeur
Een andere bijbaan die je kunt nemen om geld te verdien is  front end developer of python developer. Kojac zoekt studenten die it studeren. Die koppelen zij dan vervolgens aan bedrijven die je dan bij bepaalde zaken als, bijvoorbeeld development gaat helpen. Je moet voor deze baan al wel enige kennis van het onderwerp hebben en je studie moet erop gericht zijn

Er zijn nog veel meer bijbaantjes. Als deze baantjes je niet aanspreken zijn er nog zat andere opties.

http://kojac.nl