Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Ambitieuze ondernemers

De kredietcrisis van 2008 was over heel de wereld te voelen. Elk land voelde de gevolgen ervan en niemand leek het aan te zien komen. De oorzaak is inmiddels al vast gesteld maar velen zeggen dat we er nog steeds niet bovenop zijn. Een van de belangrijke maatregelen die genomen zijn om nog zo’n enorme wereldwijde crisis te voorkomen is banken niet meer zo gemakkelijk geld te laten uitlenen. Veel mensen konden hun schulden niet meer afbetalen en de gevolgen waren overal te voelen.

 

Helaas zijn ambitieuze ondernemers hiervan de dupe. Mensen met een goed idee kunnen nu veel lastiger aan geld komen van de bank. Die wilt nog maar nauwelijks risico lopen als het gaat om het uitlenen van grote geld bedragen, of je hebt te maken met enorm hoge rentes. Gelukkig is er iets nieuws op de markt ontstaan om deze ambitieuze ondernemers te kunnen helpen.

 

Het idee is simpel: we vragen niet langer een groot geld bedrag van een instantie (de bank), in plaats daarvan worden er aan veel mensen een klein geld bedrag gevraagd. Heb je als ondernemer een leuk of innovatief idee? Neem dan een kijkje op Kickstarter. Het platform waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten om de kleine ondernemers te helpen hun ideeën te realiseren.

 

Als je genoeg mensen overtuigd te investeren kun je het voor elkaar krijgen genoeg kapitaal te verzamelen om een bedrijf te starten. Zo is er in Nederland een startup die genoeg geld heeft kunnen verzamelen om zijn idee voor een webshop te kunnen realiseren. We hebben het hier over een 3D-printer online web winkel die de printer naar uw brengt. Het is dus tijd om de kabel printer en de QR code printer het raam uit te gooien. De 3D-printer komt namelijk in veel verschillende vormen en maten en worden ook nog eens bij je thuis bezorgd.

http://www.kba-metronic.com/nl/