Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

AO printer van Repromat

Als u wel eens van een AO printer heeft gehoord, dan weet u vast ook dat een AO printer een grootformaat printer is, die bedoeld is voor professionals. Professionals in uiteenlopende branches maken gebruik van deze grootformaat printer, de AO printer. Een AO printer komt bij allerlei klussen goed van pas. Denk maar aan een poster printen met een hoge resolutie, of voor CAD- en GIS toepassingen printen. Een AO printer is geschikt voor de overheid, de bouw en industrieën zoals signing en de grafische markt! Een geschikte AO printer voor jouw organisatie vind je makkelijk bij Repromat, waar ze allemaal van HP zijn. Hierbij komt garant dat de nieuwe AO printer van zeer hoge kwaliteit zal zijn.

Voorbeeld AO printer: De HP Latex Printer

Als je kiest voor een AO printer, dan is de HP latex printer een goed begin. Deze AO printer heeft ontzettend veel voordelen waar je als klant van kunt genieten. De HP latex printer is als een buitengewoon goede AO printer ideaal voor de signing en grafische markt. De prints die je van deze AO printer krijgt zijn direct droog, en direct te gebruiken voor je klanten. Mocht deze AO printer gewild zijn voor een zorginstelling, of voor een organisatie waar solvent ongeschikt is, hebben we een AO HP latex printer die geurloze prints met inkt op waterbasis kan verzorgen. Zo zie je maar hoe veelzijdig deze AO printer is! Omdat deze AO printer zo groot is, kan het ook goed gebruikt worden voor drukkerijen, scholen en copyshops.

Koop vandaag nog een AO printer van Repromat

Een AO printer van Repromat is een onwijs goede investering voor een organisatie. Hij is zuinig met inkt, waardoor de kosten van steeds maar weer inkt moeten kopen lager blijven én een AO printer gaat veel langer mee dan de doorsnee printer. Het is een trouw stukje techniek dat jouw organisatie goed ten dienste zal staan. Waarschijnlijk houdt de printer het daar langer vol dan jij je er je carrière zult bouwen. Een AO printer is werkelijk onmisbaar in meeste werkplaatsen, schroom er niet voor om er een te kopen!