Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Betaaloplossingen, billing & payments

Vroeger vonden betalingen plaats door middel van ruilhandel of munten en briefgeld, werden ze meteen afgehandeld of werd op papier gezet wat er nog moest worden voldaan. Tegenwoordig vindt dit soort betalingen veel minder plaats. Ja, in genoeg situaties betaal je nog met munten en briefgeld, maar veel vaker met de pas. Sinds de enorme toename van onlineverkeer hebben ook betalingen moeten meegaan in de digitalisering. Waar dat eerst nog met een simpele acceptgiro kon worden geregeld, lijkt de wereld daar voortaan te snel voor te draaien.

Administratieve werkzaamheden zoals betaalverzoeken, herinneringsberichten en betaalverwerkingen vormen een last op de schouders van bedrijven die nu weten dat dit vele malen sneller en eenvoudiger kan. Een organisatie die dit proces in handen neemt is Buckaroo. Sinds 2005 is dit bedrijf bezig met het voorzien van een breed aanbod aan betaalmethoden. En met succes. Inmiddels maken duizenden bedrijven gebruik van de werkzaamheden van Buckaroo.

Buckaroo

Buckaroo is een organisatie binnen de e-commerce branche. Buckaroo is een payment provider, oftewel een leverancier van betaaloplossingen en is de afgelopen drie jaar uitgeroepen tot beste deelnemer op de Nederlandse markt. De organisatie is gespecialiseerd in online betaaloplossingen voor webwinkeliers en voor billing & payments voor bedrijven. Buckaroo verzorgt betaaloplossingen voor een uitgebreide groep klanten, zowel nationaal als internationaal. In totaal maken ruim vijfduizend bedrijven gebruik van de diensten van Buckaroo. De organisatie is in het bezit van een groot aantal betaaloplossingen. Hierdoor heb je als bedrijf de mogelijkheid om betaal- en incassoprocessen en bijbehorende administratieve werkzaamheden in zijn geheel te automatiseren. Dit alles draagt eraan bij dat een bedrijf tijd en kosten bespaart, en sneller en op een meer klantvriendelijke wijze te werk kunt gaan op het gebied van betalingen, zowel online als offline. Bovendien is Buckaroo in 2012 onderdeel geworden van de Intrum Justitia Groep, de grootste aanbieder van managementservices in Europa. Hiermee hebben beide bedrijven de krachten gebundeld om zo tot nog betere resultaten te komen.

Klanten

Tot de klantenkring van Buckaroo behoren duizenden bedrijven, waaronder een groot aantal gerenomeerde Nederlandse en buitenlandse organisaties en instanties. Denk bijvoorbeeld aan KPN, KNVB, Gemeente Amsterdam, Vodafone, Staatsloterij, Pathé, Ziggo, Videoland, Amnesty International, EP en RTLNederland. De klanten van Buckaroo prijzen vooral diens toegankelijke communicatievormen, uitstekende werking van zijn diensten en services, goed uitgekiende systeem en deelname aan de snelle groei van andere organisaties. Al deze klanten maken gebruik van de verschillende diensten die Buckaroo aanbiedt. Buckaroo werkt met zowel online- als offlinesystemen.

Wanneer je als instantie verbonden bent met Buckaroo, kun je op verschillende manieren betaalverzoeken versturen en betalingen ontvangen. Op digitaal gebied kun je bijvoorbeeld gebruik maken van Buckaroo PayperEmail, waarmee je facturen via e-mail kunt verzenden. Door op de juiste knop te drukken, kan de ontvanger direct de betaling afhandelen. Daarnaast biedt Buckaroo Credit Management aan, dat het totale betalingsverkeer in handen neemt. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van modules die Buckaroo aanbiedt. Ook voorziet Buckaroo haar klanten van een divers aanbod van online betaalmethoden. Denk hierbij aan iDEAL, Bancontact, giropay, online giro, Achteraf betalen, Afterpay, Klarna, PayPal, MasterCard, Visa, American Exress, Maestro en vele anderen. Om je betalingsverkeer te kunnen managen, stelt Buckaroo zogenaamde functionaliteiten ter beschikking.