Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

De grootformaat scanners van Repromat

Als het gaat om een grootformaat scanner staan de professionals van Repromat voor u klaar. Wanneer u documenten van A0, A1 of A2 formaat moet scannen dan kunt u

bij Repromat terecht voor een passende scanner. Door het persoonlijke contact, de kennis van zaken, het grote oplossend vermogen en de 40 jaar expertise krijgt u een advies op maat. Hierbij kunt in de showroom in De Meern kijken naar de nieuwste apparatuur die daar is opgesteld. En natuurlijk geven de mensen van Repromat u graag een demo.

Ze beschikken over verschillende grootformaat scanners bij Repromat van de merken Contex en HP. Grootformaat scanners die archivering teams, professionals en reprografische afdelingen zeer goed kunnen gebruiken.

Het assortiment Contex grootformaat scanners

Bij Repromat worden onder andere de volgende grootformaat scanners van het merk Contex geleverd:

· Contex HD 5450: Ontworpen voor productiviteit, zorgt deze scanner voor hoog-volume scanwerk voor bedrijven.

· Contex HD Ultra: Een grootformaat scanner die zorgt voor een hoge productiviteit. Uitermate geschikt voor archivering teams en de technische en grafische markt.

· Contex IQ Flex flatbed scanner A2: Deze scanner is bij uitstek geschikt voor de creatieve en veeleisende gebruiker. Ideaal voor het scannen van artwork en kwetsbare documenten.

· Contex IQ Quattro 2490: Sneller werken en geld besparen door blauwdrukken en bouwtekeningen direct te scannen op de plaats waar u werkt. Veranderingen kunnen direct worden gescand en verstuurd.

· Contex IQ Quattro 3600: Een gebruiksvriendelijke lichtgewicht scanner met een scherpe prijs.

· Contex IQ Quattro 4400: Sneller, slimmer en beter scannen. Deze scanner is ideaal voor technische projecten.

· De Contex SD One MF 44: Scanner voor A0 en groter voor uw scan-to-file en scan-to-print opdrachten.

Het assortiment HP grootformaat scanners

Van het merk HP heeft Repromat de volgende grootformaat scanners:

· HP Designjet HD Pro scanner:  Kleuren en zwart-wit documenten snel en zeer nauwkeurig reproduceren met een hele hoge kwaliteit. Met deze scanner kunt u scans maken vanaf dikke of harde media.

· HP Designjet SD Pro scanner: De juiste scanner als u scans moet maken tot 1118 mm (44-inch) breed en 1200 dpi. Deze scanner helpt u uw grootformaat workflow te stroomlijnen.