Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

De professionals van Repromat staan graag voor u klaar

Sinds 1977 is Repromat uitgegroeid tot een full-service leverancier van printsystemen voor de technische en de grafische markt, voor bouw en industrie en voor archieven en bibliotheken. Zo bieden zij voor elk bouwbedrijf, aannemer, (staalconstructiebedrijf, architect, ingenieur, installatiebureau, machinefabriek, scheepswerf, archiefdienst, vakfotograaf en scanservice bureau een geschikt printsysteem. Ook voor grafische dienstverleners, reprografische dienstverleners en lokale en landelijke overheden is Repromat de juiste gesprekspartner als het gaat over print oplossingen op maat.

 

Repromat voor overheidsinstellingen

Voor overheidsinstellingen zoals gemeenten biedt Repromat oplossingen voor printen in grootformaat die bijdragen aan snelheid en efficiency van werken. Hun consultants komen bij u langs en inventariseren wat op welke afdeling nodig is. En hoe bestaande apparatuur kan worden gekoppeld aan nieuwe systemen. Kostenefficiënt en met oog voor optimaal gebruiksgemak. Ze brengen processen in beeld en integreren systemen die tegemoetkomen aan de vraag van uw afdeling. Bovendien leveren zij alle hardware, software, service en supplies die u nodig heeft. Repromat ontzorgt u compleet, terwijl u efficiënter en sneller kunt printen.

 

Repromat voor de bouw en industrie

In de wereld van bouw en industrie verbinden technische tekeningen diverse disciplines bij de realisatie van projecten. Ze brengen de taken en verantwoordelijkheden van de betrokken partijen en fasering in het project in beeld. En zijn daarmee tevens een belangrijk communicatiemiddel in het proces. De moderne systemen van Repromat maken het mogelijk dat de verschillende disciplines hun aanpassingen direct op de technische tekeningen kunnen aangeven, scannen en delen. Hierdoor is het voor alle partijen eerder duidelijk welke consequenties deze veranderingen met zich meebrengen.

 

Repromat voor archief of bibliotheek

U wilt uw waardevolle, antieke of klassieke documenten, boeken, tekeningen, bouwtekeningen of schilderijen opslaan? Of een publieks scanner voor uw leeszaal? Repromat helpt u hier graag bij met moderne en geavanceerde scan systeem en adviseert welke scanner in uw situatie en behoefte het beste past.