Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een goede website laten maken is van groot belang

Veel mensen onderschatten het belang van een goede website laten maken. Maar hoe vaak hoor je wel niet verhalen over mislukte ICT projecten? Niet alleen bij bedrijven maar ook bij overheden kan het gigantisch mis gaan. Zo liepen de kosten van mislukte ICT projecten bij de Belastingdienst en de Sociale Verzekeringsbank in de miljoenen. Ook de website van het UWV bleek een geldverslindend project. Hier zit je als nieuwe ondernemer natuurlijk niet op te wachten. Onderschat daarom het belang van een goede website niet. Gelukkig weten ze bij SiteToGo als geen ander hoe belangrijk een goede website is en wat deze voor jouw onderneming kan betekenen.

Een website laat maken die succesvol is

Het is natuurlijk heel belangrijk dat als je een website laat maken deze goed aansluit bij jouw bedrijf. Zorg ervoor dat het bureau waar je mee in zee gaat dus de moeite neemt om zich te verdiepen in jouw organisatie. Als een bedrijf eerst begint over het ontwerp en de lay-out is dit een slecht teken. Wat ze bij SiteToGo als geen ander weten is dat uiteindelijk de inhoud is waar het om draait. Natuurlijk moet een website er mooi uit zien en ieder bureau kan ook wel een mooie website maken, maar dat wil niet zeggen dat die ook succesvol is. Jouw bedrijf is in ontwikkeling dus jouw website ook. Een website die jouw bedrijf kan laten groeien, vergt dus meer dan een eenmalige inspanning.

Verdiep je in CMS systemen voordat je een website laat maken

Voordat je een website laat maken door een internetbureau is het belangrijk dat je weet dat er vier verschillende typen content management systemen zijn. Om te bepalen welk CMS het beste aansluit bij jouw wensen moet je dus eerste weten welk type je nodig hebt. Wil je bijvoorbeeld een doe het zelf (DIY) website, een standaard content management systeem, een content management frameworks, of een web application frameworks. De meeste internetbureaus zijn thuis in CMS binnen één van de categorieën. Ga dus eerst uitzoeken welk type je nodig hebt voordat je op zoek gaat naar een internetbureau.