Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een milieuvriendelijke schoonmaakbeurt

Het hele huis schoonmaken gebeurt gemiddeld zo’n één à twee keer per week. Hiervoor gebruiken de meeste mensen vertrouwde producten, waarvan ze de kleine lettertjes kennen. Echter, ook voor professionele schoonmaakklussen is het van belang om met de juiste reinigingsmiddelen aan de slag te gaan. Wanneer je bijvoorbeeld een vloer schoon gaat maken, is het van belang om te beseffen met wat voor soort ondergrond je te maken hebt. Op basis daarvan kun je bepalen wat de juiste vloerreiniger is voor deze klus. Ben jij ook op zoek naar de juiste, professionele schoonmaakmiddelen voor iedere klus? Bekijk dan het assortiment op de website van Fayon of lees snel verder voor meer informatie over het aanbod aan schoonmaakmiddelen van Fayon!

Fayon is een groothandel schoonmaakartikelen, die precies weet welk middel nodig is voor welke klus. Niet alleen bieden zij professionele schoonmaakmiddelen, maar ook voor huishoudelijke klussen kun je bij Fayon terecht. Voor ieder die daarnaast vooral ook milieubewust is, heeft Fayon een ruim assortiment aan ecologische schoonmaakmiddelen. Op die manier wordt het milieu in acht genomen én zal jouw ruimte weer fris en fruitig ruiken aan het einde van de schoonmaakbeurt. Denk hierbij aan producten als milieuvriendelijk schoonmaakmiddel voor de wc en biologisch afbreekbare allesreiniger. Door de biologische enzymen zal het water niet vervuild raken door chemische middelen, waardoor jij bewust bezig bent met het sparen van het milieu. Ben je benieuwd naar het gehele assortiment aan producten met een ECOLABEL? Aarzel dan niet om een bezoekje te brengen aan de website van Fayon.

Schoonmaken is van groot belang om de hygiëne in huis, maar ook in bedrijven en scholen te garanderen. Om die reden is het essentieel om met professionele schoonmaakmiddelen aan de slag te gaan. Kijk daarom vandaag nog op de website van Fayon voor een ruime variatie aan professionele schoonmaakmiddelen en begin met reinigen!

https://fayon.nl/