Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Een snelle, veilige en eenvoudige bezoekersregistratie

Vroeger verliep de bezoekersregistratie bij recepties van onder andere tandartsen en fysiotherapeuten geheel op papier, wat een hele klus was om volledig bij te houden. Inmiddels stappen steeds meer bedrijven en praktijken over op een digitale receptie, waarbij receptionisten veel meer tijd overhouden voor andere taken en werkzaamheden. Ook verloopt de bezoekersregistratie hierbij vrijwel geheel contactloos, waardoor de digitale receptie een sterke aanrader is voor bedrijven in deze coronatijd. DigiReceptie maakt het allemaal mogelijk en biedt jouw onderneming graag de software voor de opzet van een digitaal bezoekerregistratiesysteem.

Hoe verloopt contactloze bezoekersregistratie?

Voordat bezoekers geregistreerd worden, moet er uiteraard een afspraak gemaakt worden. Dit geschiedt via het portaal van DigiReceptie, waarin het mogelijk is om een overzichtelijke agenda bij te houden van alle toekomende afspraken van bezoekers. Wanneer er voor de desbetreffende bezoeker een afspraak ingepland is, wordt een uitnodiging verstuurd via de mail naar de bezoeker.  Deze mail kunt u als ondernemer helemaal zelf vormgeven, wat inhoudt dat er locatiegegevens van de onderneming toegevoegd kunnen worden aan de uitnodiging of juist informatie over het verloop van de behandeling. Vervolgens moet de uitnodiging geaccepteerd worden door de bezoeker om in het systeem te verschijnen. Bij aankomst op het moment van de geplande afspraak kan de bezoeker zich vervolgens registeren door de QR-code te scannen en de verplichte coronavragenlijst in te vullen. Op die manier verloopt de bezoekersregistratie voor zowel bezoekers als receptionisten snel, eenvoudig en veilig.

Ook een digitale receptie realiseren?

Klinkt het concept van een digitale, Onbemande receptie als muziek in uw oren en zou u uw receptionisten tijd willen laten besparen met de bezoekersregistratie? Stap dan vandaag nog over op de software van DigiReceptie en richt de receptie op een efficiënte manier in! Wij helpen u hier graag bij en denken mee over vraagstukken waarmee u mogelijk zit.

https://www.economy.nl/