Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

eToro review: Site en Design

Als u eenmaal over uw fonds heeft beslist, hoeft u alleen maar een budget toe te kennen om te investeren en te beginnen. Hoewel dergelijke beleggingen doorgaans een grotere risicotolerantie inhouden, kunnen ze worden bereikt door middel van behoorlijke wijsheid en opleiding. Met iets minder dan 12% winst over de afgelopen 12 maanden en een risicoscore van slechts 2, lijkt het een behoorlijk goede investering. De minimale investering die u zou moeten doen is $ 5.000. Beleggers kunnen de activa van het fonds onderzoeken, wat betekent dat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over het al dan niet verenigen van een fonds met uw idealen.

Site en Design van eToro

De website oogt heel mooi en ziet er zeker strak uit, het is gebruiksvriendelijke en makkelijk te gebruiken. Met slechts een paar klikjes op de muis kun je al een trade openen en zo beginnen met het handelen in cryptovaluta of andere CFD’s (bijvoorbeeld Forex). Zie hier etoro review(klik) en bekijk of eToro past bij je persoonlijke wensen.

Beleggen is niet hetzelfde als handelen

Vergeet niet dat beleggen niet handelt. Het allereerste waar u op moet letten, is dat de voorraden die op het eToro-platform kunnen worden verhandeld, voorraden CFD zijn, niet echte fysieke aandelen. Hun eigen online platform voor eToro-handel en sociale investeringen is tamelijk eenvoudig in gebruik en levert alleen een volledig gratis oefenaccount voor inschrijven.

Handelen op het internet via eToro is niet in alle landen mogelijk

Handelaren vinden het onmogelijk om eToro uit de VS, Iran, Turkije en Japan te gebruiken. Met CopyFunds kunnen ze een beheerde portfolio krijgen door simpelweg een CopyFund te kopiëren dat voor hen zinvol is. Via het sociale platform van het bedrijf kunnen ze de geschiedenis van veel tophandelaren op de website bekijken aan de hand van hun historische geschiedenis van drie jaar, hun gearchiveerde sociale interacties met andere handelaren en hun algemene risicotolerantie. Aan de andere kant kunnen zelfbestuurde handelaren CopyFunds ook gebruiken om hun eigen handel te diversifiëren, waardoor het potentieel gunstig is voor alle eToro-klanten. Als u een nieuwe handelaar bent en u zich zorgen maakt over welke richting u moet kiezen, biedt eToro u het extra kenmerk van sociaal sentiment.

Transactiekosten

Naast de opnamekosten, zijn extra kosten voor handelaren de valutaomrekeningskosten. In tegenstelling tot beleggingen in een standaardfonds of financiële dienstverlener, zijn er geen beheerskosten verbonden aan het gebruik van CopyFunds. In plaats van een conventioneel investeringshuis zijn er geen beheerskosten verbonden aan beleggen in een eToro CopyFund.

Beleggen kan best eng zijn

Voor velen is het gebied van beleggen in beleggen veel enger dan de typische horrorfilm in je buurttheater. Alles bij elkaar genomen, maakt het net gelanceerde eToro-platform het eenvoudig om te zoeken naar traders die voldoen aan specifieke prestatiecriteria. Het simpele feit dat eToro erin slaagde een FCA-licentie te verwerven, is een enorm positief punt van hun kant en onderscheidt hen van veel van hun concurrentie. Het belangrijkste idee van copy-trading is dat u met eToro geen enorme tijd hoeft te besteden aan het analyseren van de markt en dat u uw vertrouwen kunt stellen in degenen die het goed hebben gedaan. Voor klanten die een moeilijke tijd hebben om te bepalen wie de handel moet kopiëren, kan CopyFunds een alternatieve oplossing zijn, aangezien elk fonds is samengesteld uit een groep vooraf geselecteerde handelaars die u automatisch kopieert door te investeren in dat speciale CopyFund.

Bijzondere copyfunds tool

Het platform heeft een stats-pagina waarop u zult zien hoe elk CopyFund-product wordt geïnvesteerd, samen met de prestaties in de loop van de tijd. Tegenwoordig is het gebruikte handelsplatform bekend als de eToro CopyTrader. Over het algemeen is het eToro WebTrader-platform eenvoudig te gebruiken en beschikt het over alle benodigde kaartgereedschappen. De technologie die het eToro-platform ondersteunt, is een eigen cursus. Ons diepgaand onderzoek over eToro leverde niets anders op dan voorbeeldige feedback met elk aspect dat we hebben getest.