Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Facebook adverteren?

Kies er dan voor om de specialisten van Traffic Today in te schakelen. Hier weten ze namelijk precies hoe ze een advertentiecampagne op Facebook laten uitgroeien tot een succes. Facebook is met ruim 9,4 miljoen Nederlandse gebruikers niet meer weg te denken uit de gemiddelde marketing mix. Misschien heb je er zelf al eens over nagedacht om te adverteren op Facebook, maar ben je nog niet helemaal bekend met de mogelijkheden en hoe je zo’n campagne het beste aan kunt pakken. In dit blog vertellen we je graag meer over Facebook adverteren en waarom het een uitstekende keuze is om dit uit te besteden aan online marketing agency Traffic Today.

Wat en waarom

Zoals net al benoemd heeft Facebook een bereik van ruim 9 miljoen. Dit is dus erg groot. Een groot voordeel van Facebook is dat je erg goed targetting kunt instellen op specifieke doelgroepen. Op basis van interesses en demografische kenmerken kan jij je doelgroepen segmenteren. Onder deze doelgroep is het zelfs met een beperkt budget mogelijk een behoorlijk aantal vertoningen te genereren. Binnen Facebook heb je de keuze uit de volgende advertentie indelingen:

  • Fotoadvertenties. Gebruik afbeeldingen om je boodschap over te brengen
  • Videoadvertenties. Advertenties met beeld, geluid en beweging
  • Carrouseladvertenties. Meerdere afbeeldingen of video’s in één advertentie
  • Diavoorstelling. Eenvoudige videoadvertenties voor elke verbindingssnelheid
  • Canvasadvertenties. Aangepaste mobiele advertenties die snel geladen worden
  • Collectieadvertenties. Advertenties met een verhaal en producten
  • Leadadvertenties. Verzamel leads op mobiele apparaten
  • Dynamische advertenties. Promoot automatisch producten uit je catalogus
  • Linkadvertenties. Verwijs mensen door naar je website.

De voordelen

Goede berichten die jouw doelgroep aanspreken zorgen voor een beter bereik. De advertenties die op Facebook geplaatst worden dienen uiteraard compleet aan te sluiten op de behoefte van de doelgroep. Het team van Traffic Today weet precies hoe dit aangepakt moet worden. Een ander groot voordeel is dat Facebook al veel weet waardoor je gericht kunt adverteren. Al voor een paar euro per dag is het mogelijk mensen te bereiken.

Meer weten?

Wil je ook aan de slag met je naamsbekendheid en directe verkoop stimuleren? Schakel Traffic Today in en ze gaan voor jou aan de slag met Facebook adverteren. Neem gerust contact op voor meer informatie of breng een bezoek aan de website van Traffic Today om te zien wat zij allemaal voor jouw online succes kunnen betekenen!

https://www.traffictoday.nl/facebook-advertising/