Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Gelige tanden niet meer dan normaal

 

Tegenwoordig wordt er door veel mensen geklaagd over de kleur van hun tanden. Ze kijken in de spiegel en durven amper te lachen, omdat ze gele tanden hebben. Tandenpoetsen helpt niet om het weg te halen. Dit zorgt voor onzekerheid, niet alleen op straat, maar ook op school, op werk en op een sollicitatiegesprek. Lachen wordt geforceerd gedaan, wat niet alleen opvallend is, maar ook storend voor anderen. Deze mensen krijgen het gevoel dat hun aanwezigheid niet geapprecieerd wordt, wat meestal niet het geval is.

Het probleem van gelige tanden hebben is eigenlijk kleiner dan mensen denken. Tanden hebben met een beetje een gelige kleur is normaal, want in principe zijn mensentanden van nature al een beetje gelig van kleur, net zoals bij dieren. Dieren hebben meestal geen witte tanden, maar dat betekent niet dat hun tanden niet schoon zijn. Dit is precies hetzelfde met mensen. Schone tanden kunnen ook een gele kleur hebben.

Ondanks dat de mens van nature wat gelige tanden heeft, blijven toch veel mensen onzeker. Dit komt door de maatschappij. Mensen kijken naar beroemdheden, die allemaal stuk voor stuk de witste tanden hebben. Witte tanden wordt geassocieerd met een verzorgd uiterlijk en een rijk iemand. In de meeste gevallen worden de tanden van beroemdheden gebleekt of zijn ze nep en van porselein gemaakt, dus deze beroemdheden geven een vals beeld van echte menselijke tanden.

Dit is de reden dat mensen niet onzeker hoeven te zijn over de kleur van hun tanden. Het is normaal om wat gelige tanden te hebben, bijna iedereen heeft het. Pas wanneer je denkt dat je tanden wel erg geel zijn, is het misschien handig om een tandarts te bezoeken om te kijken wat er precies aan de hand is. Soms is er iets meer aan de hand, maar in de meeste gevallen is het gewoon prima om te blijven lachen.

https://witgebitnederland.nl/