Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Het realiseren van een origineel tuinontwerp

Kan jij ook genieten van een perfect bestrate straat of een gaaf tuinontwerp gemaakt met verschillende klinkers? Zou jij ook graag zo’n mooie tuin willen realiseren door jouw creatieve geest aan het werk te zetten? Dan ben je bij Bricks and Stones helemaal aan het juiste adres! Wij bieden jou een breed assortiment aan klinkers en keramische tegels, waarmee jij een origineel tuinontwerp kunt bewerkstelligen. Lees snel verder voor alle mogelijkheden!

De keramische terrastegels van Bricks and Stones worden uitgegeven in verschillende steentypes. Zo kun je kiezen voor een ceramaxx tegel, maar ook voor geoceramica tegels voor een perfecte bestrating van de tuin. Bricks and Stones garandeert echter voor alle keramische terrastegels dat ze krasbestendig en kleurvast zijn. Bovendien heb jij de tuin binnen de kortste keren schoongemaakt, want de tegels liggen met een kwartiertje weer te stralen in de zon. Pak er een emmer water bij en neem een zachte bezem bij de hand, zodat jij met de bezem het water kan verspreiden en weer bij elkaar kan vegen.

Heb jij een creatievere geest? Ga dan aan de slag met gekleurde klinkers! Door de beperkte afmetingen van klinkers kun je ze in verschillende legpatronen aanbrengen in de tuin. Kies voor een ellenboogverband, halfsteensverband of bedenk zelf een bijzonder patroon. Ook leuk is het om de kleuren met elkaar af te wisselen, waardoor je de tuin een wat speelsere uitstraling geeft. Zet jouw creatieve gedachten aan het werk en raak je ei kwijt in het tuinontwerp. Bricks and Stones denkt graag met je mee!

Door de jarenlange ervaring van Bricks and Stones met sierbestrating kunnen wij persoonlijk en gericht advies geven over het bestraten van de tuin. Kijk in de webwinkel voor het volledige assortiment of neem contact met ons op over een ontwerp op maat.

https://www.bricksandstones.nl/