Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Hoe gaat een website laten maken van start?

 

Een website laten maken is een belangrijke stap voor elk bedrijf. Of u nu al een website heeft of op zoek bent naar een nieuwe website, SAM Design kan de website helemaal voor u in orde maken. Bij het design van een nieuwe website doorloopt ons bedrijf ene bepaalde procedure die we hier onder kort zullen bespreken.

 

De kennismaking

Voordat we een website kunnen maken is de eerste stap een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertelt u kort iets over uw bedrijf en het soort website waar u naar op zoek bent. Nadat u dit duidelijk heeft gemaakt kan u aangeven waar de website sowieso uit moet bestaan. Moet het een webshop zijn? Of heeft uw bedrijf een bepaald kleurenschema en wil u graag dat de nieuwe website in hetzelfde kleurenschema past? Geef dit aan en wij kunnen het voor u regelen. Na het aangeven van de wensen kunnen we een offerte opstellen.

 

Concepten pagina’s

Nadat u de offerte heeft goedgekeurd kan de webdesigner aan de slag met het maken van conceptpagina’s. Conceptpagina’s zijn als het ware een soort voorbeeld pagina’s voor de website. U kunt opmerkingen geven over deze pagina’s en die kunnen verwerkt worden. Zo worden de concept pagina’s een aantal keer heen en weer gestuurd tot u helemaal tevreden bent en al uw wensen verwerkt zijn.

 

De website aanmaken en invullen

Dan is het tijd voor de webdesigner om aan de slag te gaan met het aanmaken van de rest van de website. Elke pagina wordt aangemaakt en nu moeten de pagina’s ook ingevuld worden. Daar is inhoud voor nodig, die u zelf kan aanbrengen. In overleg kan dit ook gedaan worden door een van onze marketeers, dan bent u ervan verzekerd dat de tekst marketing technisch helemaal in orde is.

 

Wanneer voorgaande stappen helemaal geregeld zijn kan de website online worden gezet. Vanaf nu kan u genieten van uw nieuwe online imago!