Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Inzicht in (toekomstige) kosten en onderhoud van vastgoed

Wanneer je in een appartementencomplex woont, ben je vast en zeker bekend met de Vereniging van Eigenaren, ook wel de VvE genoemd. Iemand die namelijk een appartement koopt in een appartementencomplex, schaft in werkelijkheid een appartementsrecht in een gebouw aan. Echter, gezamenlijk met de andere bewoners van het complex moeten een aantal zaken geregeld worden, waaronder het onderhoud van het gebouw. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het wassen van de ramen of het reinigen van het gebouw wegens aanslag. De verantwoording hiervoor ligt bij de Vereniging van Eigenaren, waar alle bewoners van het complex lid van worden bij de aankoop van het appartementsrecht. Desondanks is het niet altijd eenvoudig voor de Vereniging van Eigenaren om in te schatten welke kosten gemaakt moeten worden en te bepalen hoe het onderhoud geregeld zal worden.

Meerjarenonderhoudsplanning

Om de belangen van de bewoners te waarborgen, is het belangrijk om het onderhoud van een appartementencomplex op orde te hebben en hier overzicht in te creëren. Bovendien leidt inzicht in de toekomstige kosten mogelijk in kostenbesparing en bewustzijn van risico’s van achtergesteld onderhoud. Gelukkig sta je hier als Vereniging van Eigenaren niet alleen voor, want Laan35 helpt graag een handje. Laan35 is namelijk specialist op het gebied van ondersteuning in het maken van een Meerjarenonderhoudsplan voor vastgoed onderhoud. Concreet houdt dit in dat zij eigenaren van appartementen helpen bij complexe vraagstukken over het onderhoud van het appartementencomplex. Wat zullen de kosten bijvoorbeeld zijn voor het jaarlijkse onderhoud en kan er bespaard worden op de lange termijn? Door de Meerjarenbegroting van Laan35 zullen er minder zorgen ontstaan over mogelijke twijfels over toekomstige kosten en onderhoud.

Interesse?

Kan de Vereniging van Eigenaren van jouw appartementencomplex hulp gebruiken bij het organiseren van het onderhoud van het vastgoed? Neem dan een kijkje op de website van Laan35 en achterhaal wat zij kunnen betekenen!

https://laan35.nl/