Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Laadpalen en elektrische auto’s

Elektrische auto’s, waar zien we het niet? De laatste jaren is het aantal elektrische rijders fors gestegen. We zien bijna overal wel elektrische auto’s en elektrische laadpalen. Dit is natuurlijk niet zo gek omdat je met een laadpaal je elektrische auto kan opladen.

Type laadpalen

Een laadpaal kan bij jouw thuis worden geplaatst, op je werkplek of op een openbare plek. Er zijn dan ook vele verschillende laadpalen en types. Er is voor elk auto merk wel een laadpaal beschikbaar. In de meeste gevallen zijn er zelfs meerdere laadpalen per autotype beschikbaar. Keuze genoeg dus! Je zal je wel afvragen: wat kost dan zo een laadpaal? De investering die je doet voor een laadpaal hangt af van de kwaliteit van de laadpaal en van het merk. Je hebt al laadpalen rond de 400 euro, maar ook voor duizenden euro’s.

Extra service bij laadpalen kopen

Een laadpaal kopen? Let dan even op het volgende: sommige aanbieders leveren alleen de laadpaal waarbij andere aanbieders extra service verlenen zoals het installeren van de laadpaal. Echter kan het wel zijn dat aanbieders hier extra kosten voor in rekening brengen. Mocht je handig zijn, dan kan je eventueel de laadpaal zelf installeren om zo kosten te besparen.

http://reithpower.nl/