Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Lekker en gezond koken met (di)eetwensen

Koken was altijd al jouw favoriete bezigheid geweest, maar sinds kort is het ineens een stuk lastiger geworden om passende gerechten te koken. Je hebt namelijk de diagnose Prikkelbaar Darmsyndroom gekregen ofwel PDS. Dit houdt in dat jouw darmen heftig reageren op bepaalde stoffen of dat je last hebt van een spastische darm. Het gevolg is dat je beperkt wordt in jouw eetpatroon, al moet je nog uitzoeken waardoor het probleem precies optreedt. Om die reden is jou aangeraden om het fodmap dieet te volgen, wat staat voor fermenteerbare oligosachariden, disachariden, monosachariden en polyolen ofwel: de stoffen die je moet vermijden om de effecten van PDS te verminderen.

Lang niet altijd is het eenvoudig om te koken volgens een specifiek dieet. Waar de één gerechten bereidt volgens koolhydraatarm recepten, moet de ander zich houden aan de pds recepten voor het verminderen van darmklachten. Met betrekking tot de verschillende diëten heeft Verdify zich gespecialiseerd in het bedenken van mediterrane recepten, die geschikt zijn voor verschillende diëten. Door eenvoudig een profiel aan te maken voor jezelf (en eventuele familieleden of gasten) kun je snel recepten vinden, die aansluiten op jouw wensen en eisen. Daarnaast is het mogelijk om de ontbrekende ingrediënten aan je online boodschappenlijstje toe te voegen of een eigen draai te geven aan het recept. Op die manier was koken nog nooit zo lekker, gezond en simpel geweest!

Volg jij sinds kort een dieet, vind je het lastig om te koken volgens de eetwensen van jouw moeilijk etende kinderen of heb jij binnenkort gasten over de vloer, die zeer kieskeurig zijn voor wat betreft voeding? Wacht dan niet langer met het aanmaken van een account op Verdify.nl en begin vandaag nog met het ontdekken van nieuwe recepten. Zo is het bereiden van maaltijden lekker eenvoudig, volgens het dieet én ook nog eens super gezond.

https://verdify.nl/