Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Leuke ideeën voor hem

Het is ontzettend lastig om een cadeau voor hem te kiezen wanneer zijn verjaardag er weer aan komt. Er zijn echter toch nog genoeg dingen die je kunt geven, waar je misschien nog niet aan gedacht zou hebben. Je kan hem natuurlijk een voorwerp geven als product, maar er zijn andere keuzes. Zo zou je hem misschien een leuk uitje kunnen geven voor zijn verjaardag, waardoor jullie samen een leuke herinnering kunnen delen. Dit is dan ook een zeer leuk verjaardagscadeau omdat je zo samen iet leuks gaat doen. Er zijn dan ook genoeg voorbeelden van dingen die je kunt doen:

Als je partner jarig is in de winter, dan is het ontzettend leuk om samen te gaan schaatsen. In de winter zijn er in veel steden schaatsbanen te vinden op de markten, waar je voor een lage prijs schaatsen kunt gaan huren. Je bent dan samen niet alleen heel actief bezig, maar na afloop kan je ook samen een kopje warme chocolademelk gaan drinken.

Ook kun je samen naar een high tea gaan. Je kunt op deze manier samen gezellig praten over van alles, onder het genot van een kopje thee en heerlijke zoete lekkernijen. Echter is dit erg prijzig om in een cafeetje te laten doen, maar wat je wel kunt doen is zelf een high tea maken. Je kunt dingen als cupcakes, brownies, scones en kleine sandwiches klaar maken en dit samen eten. Zet de gebakken zoetigheden op een etagère en verzorg leuke servetjes en een variatie aan thee. Als thee niks voor jullie is zou je ook voor een high wine kunnen gaan. Dit is hetzelfde als een high tea, alleen met hartig eten en verschillende wijnen. Denk aan nootjes, olijfjes, stokbrood met smeerseltjes en garnaaltjes. Het ligt er dus aan wat jullie samen lekker vinden. Gezelligheid wordt hiermee gegarandeerd.

Ook zou je een stedentrip kunnen plannen voor jullie samen. Daarbij zou je kunnen denken aan jouw lievelingsstad, zoals bijvoorbeeld Londen of Parijs. Dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Er zijn organisaties die bijvoorbeeld weekendjes weg organiseren met de bus, maar ook zijn er vaak goedkope last-minute deals. Ook zou je een stad kunnen bezoeken die jullie beide nog niet hebben gezien. Op deze manier kun je samen de stad ontdekken en nieuwe herinneringen maken. Dit kan zo duur of goedkoop zijn als je zelf wilt. Fun gegarandeerd!

 

 

http://www.cadeau-cadeau.nl