Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

M&C Condor cilinders

M&C Condor: de juiste keuze Waarom kiezen voor de M&C Condor?
Veel mensen denken pas na over het verbeteren van de inbraakveiligheid van hun woning, nadat er is ingebroken. Heel begrijpelijk, want een gewaarschuwd mens telt immers voor twee. Het goede nieuws is dat u hier niet op hoeft te wachten om uw woning inbraakveiliger te maken. De M&C Condor deurcilinder biedt u een grote stap in de richting van een veilig huis. De constructie en sterke materialen maken deze deurcilinder tot een geduchte barrière tegen diverse vormen van inbraak via de deur. Dit vinden niet alleen wij. De M&C Condor is uitgebreid getest door Locklab. Het kostte deze expert de grootste moeite om in alle rust in zijn werkplaats het slot te breken. Hij noemde het zelfs een nachtmerrie om te doen!

Beveilig uw huis voor een betaalbare prijs
Ook u kunt van uw huis een nachtmerrie voor inbrekers maken! Een geruststellende gedachte om mee te gaan slapen of om mee van huis te vertrekken. De M&C Condor is al verkrijgbaar voor €59,95 incl. BTW. Zorgt u er voor dat u de juiste maat bestelt. Dit doet u vrij eenvoudig. Meet om te beginnen de lengte van de cilinder op die nu in uw deur zit. Meestal betreft het een lengte van 30 mm naar de binnenzijde en 30 mm naar de buitenzijde. De M&C Condor die u dan bestelt is dan de 32/32 mm. Hij is iets langer vanwege de stalen brug. Die maakt de deurcilinder een heel stuk sterker en moeilijker te forceren. Kies vervolgens de kleur die het beste past bij uw deur: zwart, chroom of messing.

Wij leveren snel
Wij realiseren ons als u heeft gekozen voor de M&C Condor, dat u uw huis zo snel mogelijk veilig wilt maken. We gaan meteen voor u aan de slag! Als u vóór 5 uur ’s middags bestelt, dan leveren wij in principe de volgende werkdag. En kunt u meteen aan de slag met het verbeteren van de veiligheid van uw woning. We wensen u alvast nog vele veilige jaren toe!

https://mc-cilinder.nl/mc-condor/