Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Merken snapbacks

Zoals je misschien wel weet zijn er duizenden verschillenden soorten petten. Vooral snapbacks vormen hier een belangrijke groep van. Dit zijn misschien wel de populairste soort petten sinds in de jaren ’80 en ’90 hun intrede deden. Net als je dat vele verschillende soorten hebt, heb je ook vele verschillende merken. Hier volgt een overzicht met de meest bekende snapbackmerken.

Cayler & Sons is, ondanks dat het een nieuwe speler in de snapbackmarkt is, een van de bekendste. Hun snapbacks kenmerken zich met name door bijzondere en opvallende prints. De snapbacks die het merk produceert zijn van goede kwaliteit en innovatief ontworpen. Brutale teksten en logo’s zijn veel gezien op hun petten, maar altijd met een knipoog.

Ook het merk The Hundreds is een bekende speler in de markt. Het merk is vooral bekend van het opvallende logo wat ze hebben, namelijk het tikkende bommetje met gezicht. Een The Hundreds snapback kopen kan in veel verschillende uitvoeringen. Ze halen hun inspiratie vooral uit California en Los Angeles. Reken dus maar dat er behoorlijk wat rap, hip-hop en punkinvloeden te zien zullen zijn.

Eén van de meest klassieke snapback merken is toch wel New Era. Het merk heeft een enorm aanbod in snapbacks op het gebied van kleuren en teams. De bekendste uit hun collectie zijn zeker de 59Fifty en de 39Thirty.

In dit lijstje mag het merk Coal ook niet ontbreken. Het merk werd in 2002 in Oregon, VS opgericht door een groep vrienden. Zij legden de focus op hoge kwaliteit petten qua materiaal en design. De inspiratie van de mannen komt met name uit oude memo books, 501 jeans, vinyl platen, reizen en natuur.

Tot slot de Brixton snapback. Dit merk staat over het algemeen meer bekend om zijn hoeden, maar heeft ook erg mooie snapbacks in de collectie. Mensen die een Brixton snapback bestellen kiezen over het algemeen voor een wat stijlvollere look in plaats van de hiphop look.

http://snapbacks.nl