Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

NHA opleidingen reviews

NHA opleidingen biedt een breed gamma aan thuis-cursussen, gaande van computer- en internetcursussen tot internationaal erkende masteropleidingen in samenwerking met de IPE Management School in Parijs. Daarnaast is NHA ook de ideale oplossing voor het behalen van een diploma secundair onderwijs, zonder hiervoor terug naar de schoolbanken te moeten. De cursus is helemaal afgestemd op het examen dat voor de commissie zal moeten afgelegd worden, en dit zowel voor het Algemeen secundair onderwijs als het Bijzonder secundair onderwijs.

Nha opleidingen ervaringen

Onafhankelijk onderzoek naar de NHA ervaringen van eerdere cursisten heeft uitgewezen dat de tevredenheid erg groot is, zowel qua inhoud van de opleidingen, de begeleiding van de lesgevers, de service en de prijs-kwaliteitsverhouding. Alle ervaringen met NHA werden gebundeld door besteopleidingen in een rapport, met een uitmuntende acht op tien als eindresultaat. Met meer dan 80 jaar ervaring en 10.000-den cursisten per jaar, bestaat er dan ook geen enkele betere oplossing voor bijscholing.

Ook cursisten die al een diploma op zak hebben, kunnen hier terecht voor tal van bijkomende opleidingen. Zo zitten er maar liefst 70 taal- en tientallen beroepscursussen in het aanbod en zijn er ook computer- en internetcursussen beschikbaar die je cv net dat ietsje interessanter maken. Wie graag in de toekomst als zelfstandige aan de slag gaat, kan ook een cursus bedrijfsbeheer volgen.

Voordelen van NHA

Het grote voordeel van een opleiding volgen bij NHA, is dat dit volledig op je eigen tempo kan gebeuren. Hierdoor zijn de opleidingen ook perfect combineerbaar met een job. Daarnaast kan iedere cursist ook zelf beslissen of de opleiding met of zonder begeleiding gevolgd wordt. Door de grote vrijheid en het hoge niveau, zijn de ervaringen met NHA overwegend positief, met slagingspercentages van maar liefst 80 tot 90 procent. Mocht je toch niet slagen bij een eerste examenpoging, wordt er gratis extra begeleiding voorzien voor het tweede examen. Huiswerk mag opnieuw ingediend worden en een eventuele lesgever staat net als bij de eerste poging opnieuw voor je klaar. Bovendien krijgen alle cursisten een unieke garantie: slaag je na twee pogingen niet, dan krijg je simpelweg je geld terug.

Tip: Lees meer over NHA opeldingen op: http://www.besteopleidingen.nl/nha-ervaringen