Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Rare Europese wetten

Het familierecht in Nederland laat soms nog wel eens wat rare situaties ontstaan, sowieso het rechtssysteem in Nederland doet nogal wenkbrauwen fronzen. Nederland is niet het enige land met vreemde wetten. Ook in andere landen zullen sommige weten je verbazen. In dit artikel lees je verschillende weten in Europese vakantielanden die je niet kan geloven. Je vraagt je af hoe ze op deze wetten zullen zijn gekomen. Ga je dus op vakantie, lees dan eerst deze bizarre wetten voordat je straks een overtreding begaat.

We beginnen dit lijstje met gekke wetten in Zwitserland. Hier is namelijk een wet van kracht over plassen. Mannen zullen hier veel moeite mee hebben, maar in Zwitserland is het blijkbaar verboden om na 10 uur in de avond nog staand te plassen. Ook op hygiëne zijn ze in Zwitserland niet erg gesteld. Je mag namelijk ook niet doortrekken na 2200 uur. Dit beide zou zorgen voor geluidsoverlast. Het is dus maar beter om na het avond eten niet meer te eten en te denken en snel de grote boodschap te doen. Hiermee voorkom je veel narigheid en ellende.

We zetten de trend van geluidsoverlast door. Wil je namelijk op vakantie naar Italië en dan specifiek naar het plaatje Capri, dan hoef je geen sandalen en slippers in te pakken. Er is hier namelijk een wet van kracht die het verbied om met schoeisel te lopen dat te veel geluid maakt. Je kan voor deze vorm van geluidsoverlast gewoon beboet worden. Zelfs advocaat Delft kan je dan niet helpen. Wil je een vrolijke en gezellige vakantie boeken, ga dan naar een plaatsje in de buurt van Milaan. Hier is het namelijk verplicht om vriendelijk en vrolijk te kijken. Er zijn wel enkele uitzonderingen, heb je een begrafenis of ga je naar het ziekenhuis, dan hoef je niet vrolijk te kijken.

https://www.ebhlegal.nl/