Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Scooters en E-bikes voordelig kopen of leasen bij Polderscooter

In mei 2018 was het warm weer, op enkele dagen was het zelfs tropisch. Al fietsend dacht ik dat met zulk weer een scooter of elektrische fiets toch wel fijn is. Mocht u dat nu ook denken dan is Polderscooter het adres waar u moet zijn. Bij hun kunt u scooters van topkwaliteit kopen (of leasen) voor een scherpe prijs. Daarnaast leveren ze elektrische fietsen van het Nederlandse kwaliteitsmerk Dutchebike.

 

Scooter kopen of leasen bij Polderscooter

Bij Polderscooter is er een ruim aanbod snorscooters en bromscooters. Deze scooters zijn ideaal voor het rijden van korte afstanden of in de stad.

Een groot voordeel van de snorscooter is dat het niet verplicht is een helm te dragen. Polderscooter biedt eigentijdse scooterrijders een breed assortiment snorscooters. Retro modellen, sportieve modellen en een ruime keuze goedkope scooters.

Voor een bromscooter heeft u bij Polderscooter de keuze uit verschillende merken en modellen, zoals BTC, Kymco, Piaggio en Vespa. Deze zijn weer in te delen in diverse stijlen. Zo hebben ze sportieve bromscooters, maar ook echte retroscooters die teruggrijpen op klassieke modellen uit onder meer de jaren `50 en `60.

 

Wilt u een nieuwe scooter rijden, maar wilt of kunt u de scooter niet in één keer betalen? Bij Polderscooter kunt u uw scooter in termijnen betalen. Ook wel scooter leasen genoemd. U geniet van de voordelen van het rijden van een nieuwe scooter, waarbij u maandelijks een laag bedrag betaalt. Al vanaf € 10 per maand kunt u genieten van het scootergevoel!

 

De E-bikes van Dutchebike

Dutchebike begrijpt precies waaraan een goede E-bike moet voldoen en biedt een brede keuze betaalbare modellen, ieder in een fraai design. Al deze E-bikes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een plezierige, goede trapondersteuning waarbij de motor in het voorwiel zit. De maximale snelheid van de fietsen is 25 km per uur.

Dit assortiment biedt zowel stoere cargomodellen voor al je spullen, als sportieve touringfietsen, city modellen, moederfietsen en speciale lage modellen.

Als erkend Dutchebike dealer heeft Polderscooter alle modellen van dit Nederlandse kwaliteitsmerk in verschillende kleuren op voorraad.

U heeft de mogelijkheid om een E-bike te leasen. Bij Polderscooter bieden ze aantrekkelijke lease tarieven vanaf €10,00 per maand.