Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Scriptiebegeleiding in Amsterdam – Scriptium biedt uitkomst

Centrum voor educatieve ondersteuning Scriptium verzorgt persoonlijke scriptiebegeleiding op locatie in Amsterdam en omstreken. Als je er even niet meer uitkomt met je schoolbegeleider, is het een goed idee om externe scriptiebegeleiding in te schakelen om te zorgen dat je het scriptieproces effectief en efficiënt doorloopt. Scriptium biedt met academisch geschoolde en zorgvuldig gescreende begeleiders persoonlijke scriptiebegeleiding aan.

 

Begeleiding van een extern bureau

Het begint allemaal bij het indienen van een aanvraag. Via de website van Scriptium kun je specifiek scriptiebegeleiding in Amsterdam aanvragen. Je stuurt dan een mail of vult een contactformulier in en geeft aan waar je precies tegenaan loopt. Scriptium zal dan direct contact met je opnemen om beter in kaart te brengen hoe ze je kunnen helpen. De begeleiding is op maat vormgegeven, dus jouw input is leidend en zeer belangrijk. Vervolgens koppelt Scriptium je aan een geschikte begeleider met wie je dan een telefonisch kennismakingsgesprek hebt. Als het klikt gaan jullie aan de slag. Je betaalt pas achteraf en zit nergens aan vast: Scriptium werkt niet met bindende uurpakketten.

 

Hulp bij statistiek

Misschien is scriptiebegeleiding niet het enige dat je nodig hebt. Statistiek en SPSS is een wezenlijk onderdeel van heel veel scripties en studies. Scriptium biedt specifiek voor hulp bij statistiek en het werken met SPSS statistiekbegeleiding aan. Deze begeleiding wordt gegeven door statistiekexperts die jarenlang ervaring hebben met statistische analyse. Je kunt met hen sparren over onderzoeksmethoden, daadwerkelijk datasets verwerken in SPSS of data interpreteren en omzetten tot een goedlopende resultatensectie voor je scriptie.

 

Het voordeel

De voordelen van externe begeleiding mogen duidelijk zijn. De schoolbegeleider heeft niet altijd voldoende tijd en ruimte om jou de persoonlijke, goede scriptiebegeleiding te geven die je wellicht nodig hebt. Daardoor wordt het scriptieproces onnodig moeilijk. De persoonlijke begeleiding van een professionele scriptiebegeleider zorgt dat je altijd gericht advies op maat krijgt. Het is dus altijd zeer bruikbaar en relevant. Zo bespaar je jezelf veel kopzorgen en wellicht ook geld! Als je met scriptiebegeleiding van Scriptium kan voorkomen dat je studievertraging oploopt, scheelt dat heel veel financiële zorgen.

 

Scriptiehulp binnen 20 uur

Misschien heb je geen tijd om een begeleider in te schakelen, of wil je liever eenmalig een boost voor je scriptieproces. Het is dan ook mogelijk om je scriptie, of een deel van je scriptie, in te sturen via de website en om de scriptie na te laten kijken op taal, structuur en inhoud. Als je jouw scriptie laat nakijken door een scriptiecorrector zorg je dat je binnen 20 uur (of 48 uur of 7 dagen) gerichte en bruikbare feedback ontvangt op de inhoud van je tekst. Zo kun je daarna dus weer verder en zorg je dat je op de goede weg zit met betrekking tot onderzoekskeuzes. Laat bijvoorbeeld een corrector beoordelen of je onderzoeksvraag goed is afgebakend. Of misschien wil je even snel laten checken of je gekozen onderzoeksmethode aansluit op je inleiding, probleemstelling en doelstelling.

http://www.scriptium.nl/

Gerelateerde artikelen

50 jaar getrouwd? Van harte proficiat!

Facebook adverteren?

Tips voor de waterpijp