Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Soorten dames horloges

Vorm en functie komen samen in een dames horloge. Horloges zijn prachtige accessoires om te dragen en ze zijn ook heel praktisch. Polshorloges voor dames zijn eigenlijk nog niet eens zo heel oud, voorheen werden er meestal klokjes aan een ketting gehangen. Nu is een dames horloge niet alleen een manier om de tijd op te lezen of een duur pronkstuk, het is een mode accessoire die je helemaal op jouw garderobe kunt afstemmen. Met de prijzen in de webshop kun je het veroorloven om meerdere prachtige dameshorloges te kopen, hier zijn alvast enkele inspirerende tips:

 

Dameshorloge met goud

Het is niet alles goud wat er blinkt. Een verguld horloge wordt gemaakt met een stalen kast waar een dun laagje goud overheen komt. De samenstelling kan variëren, 14 karaat goud heeft minder goud terwijl een 24 karaat gouden dames horloge met een laagje puur goud is bedekt. In praktijk zijn gouden horloges vaak 14 of 18 karaat. Dat is niet alleen goedkoper, deze lagere waardes maken het laagje ook meer kras bestendig. Je kunt uiteraard ook kiezen voor nep goud. Dat is heel goedkoop en ze hebben soms de meest extravagante ontwerpen. Kijk zelf in de webshop voor alle mogelijkheden.

 

Ibiza Dames horloges

De Ibiza look ken je vast wel. Veel stof en kleur, het geeft een zomerse en feestelijke uitstraling waar je direct vrolijk van wordt. Naast de kleding, kettingen en armbanden zijn er ook dames horloges in de Ibiza look. Die hebben een mooi gekleurd bandje van stof, niet van leer of metaal. Een voordeel van stof is dat het niet zo snel gaat zweten en daarmee zijn Ibiza horloges ideaal voor op het strand. Bijkomend voordeel is de lage prijsstelling. Let er wel op dat niet elk horloge waterdicht is, dus duik niet meteen in zee!

 

Dames horloge met ketting

Dit zijn heel bijzondere horloges die je terugbrengen naar lang vervlogen tijden. Voor de polshorloges populair werden hadden mannen een klokje aan een ketting in hun zak. Vrouwen droegen vaak een jurk zonder zakken, dus moesten ze steeds aan een man vragen hoe laat het was. Dat is niet meer nodig met een elegant dameshorloge aan een ketting! Deze prachtig gedecoreerde horloges zijn echt wonderbaarlijke accessoires die passen bij moderne en klassieke outfits. Steek ze casual in je broekzak of laat ze duidelijk zichtbaar hangen, je maakt met deze sieraden een compleet nieuwe look.

 

Spiegel horloge

Er zijn spiegelhorloges oude stijl met een klepje, je kunt ook moderne high tech spiegel horloges kopen met een LED display. Sommige hebben traditionele getallen, er zijn ook heel bijzondere modellen met opvallende patronen om de tijd weer te geven. Dit soort horloges zijn meestal unisex, dat houdt in dat zowel mannen als vrouwen ze kunnen dragen. Daarmee is het misschien een leuke cadeau tip voor je vriend of echtgenoot. En uiteraard mag je dat horloge af en toe “lenen”…

 

Met alle smartphones blijven dameshorloges onverminderd populair. Ze zijn praktisch, mooi en online kun je de meest opvallende horloges kopen voor absurd lage prijzen, kijk snel om de collecties te bekijken!

https://www.ikbensieraden.nl/horloge-kopen/dameshorloges/