Site en Designing
Image default
Business / Marketing and Advertising

Vele redenen om voor een ooglift te kiezen

De redenen om een ooglift uit te laten voeren, zijn divers. Maar over het algemeen is toch wel de voornaamste reden dat je af wilt van die vermoeide uitstraling en met een frisse en open blik de dag door wilt komen. Zo irritant wanneer je steeds maar hoort: Ben je (nog/weer) moe? Of: ga eens wat eerder naar bed, je ziet er zo moe uit. Of: Slecht geslapen? Je ziet er zo moe uit.

Een ooglift levert direct resultaat

“Die ooglift had ik veel eerder moeten doen!” Een veelgehoorde uitspraak van mensen die na lange tijd eindelijk toch de beslissing hebben genomen. Het resultaat is al direct na de ooglift zichtbaar. Ondanks dat de oogleden nog wat gezwollen zullen zijn en wellicht blauw kunnen kleuren in de eerste week na de operatie. Met goed koelen en nadat de hechtingen zijn verwijderd, trekt dat al snel weg. Wat resteert is een open blik naar jezelf als je in de spiegel kijkt. Waardoor je direct de effectiviteit van de ingreep en het grote verschil tussen voor en na zult ervaren.

Een ooglift wordt vaak uitgevoerd
Een ooglift is een veel gevoerde operatie. Bij Ooglift.nl al meer dan 19.000 keer! Een hele prestatie op zich, maar dit aantal operaties zegt natuurlijk ook wat over het serviceniveau voor en tijdens en na de operatie, maar zeker ook over de professionaliteit en het eindresultaat van de operatie.

Wat gebeurt er met je bij een ooglift?

Bij een ooglift wordt het teveel aan huid van de bovenoogleden verwijderd. Het overschot aan  huid zorgt voor die vermoeide blik en maakt dat je er ouder uitziet dan je in werkelijkheid bent. Soms is het huidoverschot aanzienlijk. Zelfs tot aan het extreme toe. Wanneer er namelijk sprake is van een beperking van het zicht kan de medisch adviseur van de zorgverzekeringsmaatschappij bij wie u een zorgverzekering polis heeft afgesloten, bepalen dat u voor vergoeding in aanmerking komt.

Een ooglift kan ook uitkomst bieden klachten als hoofdpijn. Doordat je bovenoogleden zo moeizaam open te houden zijn vanwege het overschot aan huid, span je voortdurend je spieren van je voorhoofd aan. Dit kan voor hoofdpijn zorgen. Door een ooglift voel je de noodzaak om je oogleden op te tillen niet meer. Met als mogelijk gevolg het verminderen van hoofdpijnklachten.

Na een ooglift is de huid van je oogleden weer strakker, waardoor je beter je oog make-up kunt aanbrengen en deze ook langer netjes blijft zitten. Niet echt een reden om te kiezen voor een ooglidcorrectie, maar wel een leuke bijkomstigheid voor dames die graag make-up gebruiken.

Wil jij ook een ooglift?

Neem contact op met Ooglift via het telefoonnummer 030 – 294 57 26 en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.